Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako da dovršim svoj Amazon opis proizvoda SEO?

1 answers:

Mnogi marketinški stručnjaci smatraju da nakon što vaša stavka uspješno pronađe aktivni kupci e-trgovine, sve o opisivanju Amazon proizvoda mora biti već na mjestu. Ali nažalost, oni su užasno u krivu. Naravno, ako radite na svojem unosu proizvoda kako biste ga optimizirali i "pretraživali" korisnicima uživo - najvjerojatnije ćete već biti na pola puta do prodiranja prodaje. Ali stvar je toliko slična tradicionalnom SEO-u, postavljajući kuku kako bi privukla sve veći broj potencijalnih kupaca, ali je zasigurno dovoljno za preživljavanje pod tim prekomjernim tržišnim natjecanjem. I ovdje je točno kada Amazon proizvod opis SEO dolazi u igru! U nastavku ću vam pokazati kako izraditi stvarno privlačan i oprezan opis koji vam samo služi privlačenju više posjetitelja na vaše oglase.

Amazon Opis proizvoda SEO - savjeti i trikovi

Prvi korak: naslovni oznake

blogovi) imaju samo ograničene mogućnosti za stvaranje ključnih riječi, Amazon proizvod SEO ostavlja vrata otvorena za cijeli 500 znakova. Stoga, budući da imate tako veliku sobu, slobodno možete upotrebljavati do 500 znakova koji povremeno padaju na glavne ciljne ključne riječi. To znači da neće biti nikakvih poteškoća da se uklapaju u potencijalno dobivene kombinacije ključnih riječi s dugom repom.

Drugi korak: uvjerljiv naslov proizvoda

U svim kategorijama proizvoda na Amazonu, proizvodi mogu biti ugrađeni s naslovima dopuštenim do 200 znakova, uključujući razmake. Nažalost, nema posebnog pravila tamo. Zato vam je jedino što možete učiniti je pokrenuti konkurentno istraživanje i iskoristite najprodavaniji redoslijed naslova koji je posebno prilagođen vašoj kategoriji proizvoda. Preporučujem da pokušam pomoću internetskog alata Jungle Scout koji će vam pomoći. Na taj način, ne zaboravite da svaka riječ u naslovu proizvoda treba biti kapitalizirana, a svi brojevi moraju biti napisani samo brojevima. Treći korak: Čist i jasan popis metaka

Svi vole pronaći sve potrebne informacije prikazane čistim i jasnim popisom metaka. Amazon kupci nisu isključenja u ovom pravilu. Zato biste trebali imati dvostruku provjeru kako biste bili sigurni da će vam metak izlagati sve značajke proizvoda koje nudite za prodaju na kompaktan i sažet način. Drugim riječima, sve što je uključeno u opise metaka bi trebalo biti kratko, ali ipak sasvim informativno, tako da može pregledati cijelu stavku pregledom samo na prvi pogled. Četvrti korak: Pozivi na akciju (CTAs)

Naravno, nikada ne biste trebali unijeti svoje oglase s prevelikim brojem otvorenih promotivnih poziva na radnju, kao što su "kupite sada", "najbolje posao ", itd. Osim ako ne želite da izgledaju kao spam. Ipak, razmislite o ugradnji unosa s nekim korisnim CTA-ima koji će vam pomoći da se nerazvijeni kupac prebacujete na konačni odjel.

Možda će vam se činiti poput ne-umijeće, ali one stare dane kada biste mogli biti uspješan prodavatelj na Amazonu sa samo jednom jednostavnom slikom za vašu popisi proizvoda nestali su. Mislim da ste namjeravali dati svojim posjetiteljima punu viziju vaše stavke na prodaju - pokazujući ga iz različitih kutova i pružajući kvalitetne mogućnosti zumiranja da biste pregledali i najsitnije detalje. Uostalom, imati interaktivni videozapis koji prikazuje vaš proizvod u akciji jednako će pogodovati ne samo dobrom korisničkom doživljaju već i ukupnom naporu u uspješnom SEO proizvodu tvrtke Amazon Source .

December 13, 2017