Back to Question Center
0

Postoje li neke preporuke i smjernice za optimizaciju naslova Amazon proizvoda?

1 answers:

Poput velikog algoritma za pretraživanje koji koristi Google, rangiranje proizvoda na Amazonu ima svoje posebnosti određivanja položaja proizvoda za svaku stavku koja se nalazi na prodaji tamo. Prema službenim smjernicama o naslovu proizvoda tvrtke Amazon, svaki prodavatelj može vidjeti značajan porast broja prikaza stranice s pojedinostima o proizvodu - samo dodavanjem još jednog pojma za pretraživanje. Naravno, s obzirom da je ovaj pojam za pretraživanje stvarno zvučan, relevantan i uvjerljiv. Među ostalim čimbenicima koji određuju svaki položaj pretraživanja proizvoda na tom prepunom tržištu, postoji mnogo drugih svojstava, kao što su cijena proizvoda, dostupnost, povijest prodavača itd. I to je neuobičajeno da je naslov proizvoda uvijek značajan prva stvar koju svaka kupac vidi kupuje tamo. Dakle, koje su najbolje smjernice o naslovu proizvoda tvrtke Amazon da biste povećali broj svojih redova i osvojili takvu pravu konkurenciju koja vlada ovim prometnim tržištem? Da vidimo.

Amazon Opis proizvoda i smjernice za optimizaciju naslova

Prva razina: postavljanje popisa proizvoda na pravi način

treba točno prikazati sve podatke koji se odnose na podršku u vezi s proizvodom. A ti podaci trebaju biti upravo ono što vaš "idealan" kupac želi vidjeti i mora znati kako bi završio kupnju s vama. Drugim riječima, sve što trebate je dopustiti svim svojim posjetiteljima da znaju točno što će imati iz svoje trgovine.

 • Naslov proizvoda mora biti jedinstven, koncizan i odgovara Amazonovom općeprihvaćenom stilu za naslove.
 • Popis preporučenih metaka ne uključuje više od pet točaka od najvišeg značaja, a obuhvaća samo glavne potporne podatke o predmetu koji se prodaje.
 • Očistite opis proizvoda koji ima samo glavne značajke, prednosti i pojedinosti o proizvodu.
 • Obriši sliku proizvoda namijenjen je da pokaže točno što će kupac dobiti s vama.

  Prije svega, imajte na umu da postoji ograničenje naslova od 200 znakova koje je usvojio Amazon do kraja srpnja 2015. Zato se prilikom sljedećih praktičnih savjeta za optimizaciju naslova pobrinite da svaki naslov proizvoda bude ispod tog praga. Inače, najveći dio kupaca jednostavno će imati gotovo nula šanse da vas pronađe na Amazonovom pretraživanju proizvoda. Dakle, ovdje je ono što treba učiniti kako bi imali dobre proizvode koji prodaju:

  • Svaka početna riječ treba biti kapitalizirana.
  • Sve mjerne riječi (poput inča, unca, funte, itd.) Moraju biti napisane.
  • Na isti način, svi brojevi moraju biti numerirani.
  • Znakovi znaka (i "") zabranjeni su.
  • Boja / veličina također nije dopuštena (osim ako su stvarno relevantni detalji).
  • Nikad ne navedite nikakve podatke o prodavatelju, dostave, promotivne ili bilo kakve sugestije.
  • Posebni simboli poput "$", "!" I "?" Također nisu dopušteni Source .
December 13, 2017