Back to Question Center
0

Semalt: Web ekstrakcija podataka s proširenjem

1 answers:

Izdvajanje informacija s web stranica visoke tehnologije izgrađene suvremenim tehnologijama kao što su: JavaScript nikada nije bio tako jednostavan. Web struganje obuhvaća ekstrakciju velikih količina podataka bez definiranja aplikacijskog programskog sučelja (API).

Za početnike, tehnika web struganja uglavnom se fokusira na ekstrakciju nestrukturiranih i polustrukturiranih podataka na web stranicama i web stranicama na strukturirane podatke koji se kasnije pohranjuju u Excel proračunske tablice i baze podataka. Danas, struganje je zadatak sami, zahvaljujući Googleu. S proširenjem web struganja, web struganje je samo jedan klik daleko.

Strukturirani podaci uglavnom su dostupni u HTML formatu. Da biste dohvatili podatke s web mjesta u jednostavnim oblicima, morate napraviti neki struganje. Ako kodiranje nije vaš interes, proširenje web-strugotine je dizajnirano kako bi zadovoljilo vaše potrebe za ekstrakcijom podataka.

Usporedba cijena na mreži

Proširenje web-skidera ekstrahira korisne informacije iz online trgovina kao što su slike, cijene proizvoda i opis. Informacije koriste vlasnici e-poslovanja za usporedbu cijena i analizu podataka. Scraping je također naširoko koristi u online agencijama. Pomoću proširenja web-struganja možete jednostavno izvući slike i cijene proizvoda s više web mjesta te pohraniti podatke u podatkovne listove za analizu podataka.

Upravljanje ugledu na mreži

U svijetu online marketinga, održavanje vašeg online statusa jednako je važno kao i pregledavanje marketinških strategija, gdje mnogi e-tvrtke pogrešno rade.

S ovom vrstom podataka na vašim Excel listovima, možete odlučiti o područjima koja utječu na povećanje vaših podataka popularnost robne marke i sprečavanje oštećenja ugleda u stvarnom vremenu

Otkrivanje promjena web stranica i neželjene pošiljke

Izgledi web stranica mijenjaju se preko noći, stoga je neophodno zabilježiti promjene izgleda u stvarnom vremenu i implementirati učinkovite strategije dobivanje korisnih podataka.To je mjesto gdje dolazi do ekstrakcije web sučelja.U ovom proširenju preglednika možete otkriti promjene web stranica i lažne recenzije s ciljem obmanjivanja potencijalnih korisnika

Zašto web-skrivač

Web Scraper je najprodavaniji brata wser plugin koji pruža usluge ekstrakcije podataka i besplatno proširenje preglednika Google Chrome. Podaci ekstrahirani Web Scraperom preuzeti su u CSV formatu, a kasnije pohranjeni u CouchDB. Aktivnosti web-struganja, kao što su vađenje podataka, izvoz i izgradnja Sitemapova, provode se u pregledniku Chrome.

Što je proširenje web raspršivača?

Web Scraper je dodatak ili proširenje koje se besplatno nudi na Google web trgovini. Pomoću ovog proširenja možete izvući korisne podatke s web stranica s velikim napajanjem. Podatci koji se dohvaćaju korištenjem proširenja za web-struganje mogu se pohraniti u CSV datoteku ili u CouchDB-u. Ovo proširenje funkcionira u sitemapu od riječi go. Kao korisnik, odlučite što ćete izdvojiti i što ćete ostaviti iza sebe.

Da biste instalirali Web Scraper, posjetite Google web trgovinu i dodajte proširenje Chromeu. Neka web ekstrakt za struganje izvadi kopiranje za vas. Ovaj dodatak kretanja i izdvajanja podataka prema krajnjim korisnicima prema gradnji web-lokacije Source .

December 14, 2017