Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako povezati web dizajn i SEO

1 answers:

Optimizacija tražilice doživljava dramatične promjenetijekom posljednjih nekoliko godina. Na primjer, u starijim danima, crne šeširske SEO tehnike kao što su popunjavanje ključnih riječi mogu brzo napraviti web mjestoGoogle. Međutim, uz napredovanje tehnologija i metrike pretraživanja, novi algoritmi su mjerili kriterije za rangiranjeweb stranice na tražilicama. Danas su dizajneri web stranica razvili bolje alate koji vam mogu pomoći integrirati neke aspekte SEO uprojektiranje web stranica. Svaka web dizajnerska tvrtka trebala bi integrirati SEO praksu u sustav prije nego što se smatra vjerodostojnom.

Prilikom izrade sadržaja za web stranice, imajte na umu ugrađivanjeSEO tehnika analize kao što su pravilno istraživanje ključnih riječi. Search Engine Optimization je konačna stvar koja čini sadržaj zadovoljitivaše marketinške potrebe i rezultate u organskim rezultatima pretraživanja. Mnogi marketingeri mogu koristiti pažljivo odabrani sadržaj, ali još uvijek ne uspijevajupravi rang tražilicama poput Googlea. U drugim slučajevima tvrtke su otkrile da ih Google otimajujer ne slijedi odgovarajuće kanale za marketing.

Max Bell, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digitalne usluge naglašavaju komponente dizajna web stranica koje pomažu u stvaranju odgovarajućeg interaktivnog sadržaja web mjesta.

1. Upotreba HTML5

HTML5 omogućuje pretraživačima web i robota iz tražilicapronaći i indeksirati statički sadržaj web stranice. Web-lokacije koje su izrađene pomoću HTML5 reagiraju i imaju dobar korisnički doživljaj.Web-lokacije trebaju imati dovoljnu raspodjelu širine pojasa u paketima za hosting kako bi poboljšali brzinu poslužitelja, posebno tijekom instalacijaprometa. HTML5 web stranice povećavaju korisnički promet na web stranici zbog njihove sveobuhvatnosti i jednostavnosti..

2. Odgovarajući dizajn

Odgovor na web stranicu tehnička taktika koja uključuje stvaranjeweb stranice koje su kompatibilne s mnogim uređajima i platformama, kao i rad u mnogim preglednicima ili operacijskim sustavima. Kada koristite aosjetljiv dizajn, nećete morati prebaciti SEO URL. Kao rezultat toga, dobit ćete punu SEO podršku koja bi inače bilaizgubio, a dijelio povratne veze s radne površine i mobilne verzije web stranice.

3. Kognitivna disonanca

Odredišne ​​stranice za određenu ključnu riječ u SEO trebaju sadržavatirelevantni sadržaj. Ovaj je trik važan jer većina ljudi preskoči web mjesto, posebno ako je sadržaj irelevantan, ne čini se korisnimili postoji previše podkategorija koje čine web stranicu klasterirane. Istaknute veze na web stranici trebale bi biti na vidljivom mjestušto korisnicima olakšava kontrolu svojih aktivnosti na stranici. Zapamtite, korisnik bi trebao biti krajnji cilj bilo kojeg uspješnogdizajn web stranica.

4. Ključne riječi Primjena

Da bi SEO bio učinkovit, treba koristiti manje sadržaja kojitrebao bi biti informativniji. Neki SEO stručnjaci možda vjeruju da sadržavanje više sadržaja na više stranica može biti trik da bi se dobio više opsega pretraživanja.Međutim, prosječnu osobu vjerojatno će biti premještena manje izbora od mnogih mogućnosti. Važno je uključiti sve sadržaje u kategorijekoji nisu previše ili na neki drugi način publika se lako dosadi. Na primjer, Googleov alat poput Hummingbirda donio je još promjenašto može učiniti više potkategorija na jednoj stranici katastrofalnim vašim SEO naporima.

Neke značajke web dizajniranja ključne su za cijelu SEO taktikuraditi. Da bi se razvio dobar site, potrošač bi trebao težiti zadovoljstvu. Slijedeći gore navedeni znakovi rezultirat će korisnicima interaktivnimkao i onu s dobrom vidljivost tražilice koja je korisna korisnicima i samoj tvrtki Source .

November 30, 2017