Back to Question Center
0

Semalt: Web Data Extractor - savršena aplikacija za digitalne marketingu

1 answers:

Digitalni marketingeri uglavnom oglašavaju svoje marke, proizvode ili usluge putem društvenih medija, e-pošte i sl. druge platforme. Oni koriste digitalne tehnologije kao što su reklame, e-mail marketing i marketing telefona kako bi se susreli s novim kupcima diljem svijeta. Digitalni marketer uglavnom obavlja svoje zadatke na mreži i svakodnevno provodi više struganja podataka . Web Data Extractor pomaže digitalnim trgovcima promicati i tržište svojih robnih marki. Osim toga, ovaj alat pomaže generirati više vodi na internetu.

Savršeno za poduzetnike:

Digitalni marketing i web-struganje promijenili su način na koji tvrtke i marke promiču svoje proizvode i usluge. S Web Data Extractorom, ne možete ciljati samo veliki broj korisnika, već i ugraditi napredne marketinške planove i strategije. Možete kopirati toliko web stranica za sat vremena koliko želite i time povećati svoju tvrtku.

Alat koji je jednostavan za korištenje:

Sigurno je napomenuti da je Web Data Extractor usluga jednostavna za korištenje. Pomaže vam poboljšati tehnike digitalnog marketinga kao što su SEO, SEM, marketing sadržaja, automatizacija sadržaja, utjecaj marketinga, marketing temeljen na podacima i prikazno oglašavanje. Web Data Extractor je tvrdio da se dosad doživljava milijune web stranica, a analitičari podataka uglavnom koriste ovaj alat za izdvajanje informacija s dinamičnih i e-commerce web stranica. Možete skočiti cijelu ili djelomičnu web stranicu s ovom uslugom i ostvariti svoje zadatke za digitalni marketing na bolji način.

Dobro za web stranice društvenih medija:

S Web Data Extractorom možete lako pretraživati ​​društvene web stranice kao što su YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+. Također možete kopirati podatke iz foruma za diskusiju, pregledavati web stranice i vijesti kao što su BBC i CNN. S običnim alatima za struganje podataka, možda nećete moći izdvojiti podatke s CNN-a i BBC-a; ali Web Data Extractor obavlja više zadataka i može prikupljati, organizirati i izdvojiti informacije s tih web stranica prema vašim zahtjevima.

Višestruke verzije:

Jedna od najpoželjnijih osobitosti Web Data Extractora jest da je dostupna u više verzija: Elite verzija, besplatna verzija i stručna inačica. Njegova besplatna inačica pogodna je za slobodne profesije, male tvrtke i ne-programere. Elita i profesionalna verzija dobre su za poduzeća, digitalne marketingere i programere. Pomoću Web Data Extractora možete dohvatiti informacije i prikriti opis proizvoda i slike.

Nema potrebe za održavanjem:

Za razliku od drugih običnih strugala podataka i web pretraživača, Web Data Extractor ne zahtijeva održavanje. Također ne morate imati napredne alate za kodiranje kako biste koristili ovaj alat. Ako niste naučili Python, C ++, BeautifulSoup i Ruby, još uvijek možete dobiti koristi od Web Data Extractor i uživati ​​u osnovnim i naprednim značajkama. Ovaj alat neće samo ostrušiti podatke, već će i organizirati na temelju ključnih riječi s kratkim repom i dugim repom. Osim toga, automatski objavljuje vaš web sadržaj i popravlja sve manje pogreške u vašim podacima, štedi vrijeme i energiju.

Provjera adrese i zaštita od neželjene pošte:

Web Data Extractor ovjerava adrese e-pošte za vas, dajući vam cjelovit popis vaših kupaca u organiziranom obliku. Osim toga, ova usluga štiti od neželjenog sadržaja i sprečava hakere i spamere da pristupaju vašem web sadržaju Source .

December 22, 2017