Back to Question Center
0

Koji softverski alati mogu stati na najbolji mogući način za moju Amazon Search Engine Optimization?

1 answers:

Prije svega, najprobudljivije je stvar na Amazonu da trebate razumjeti stvarne potrebe, zahtjeve i namjere vaših potencijalnih kupaca tako da se postupno pretvaraju u stvarne kupce koji vrše rekurentne kupnje s vama i nikoga drugima. Ali to uopće nije jednostavan zadatak, uglavnom zato što svaki online poduzetnik, pa čak i veliki prodavač na Amazonu već ima previše stvari za napraviti i mnogo pitanja od trenutne važnosti da se prvo i najvažnije. Ali, srećom, na tržištu postoji mnogo dobrih alata koji će vam pomoći dobiti Amazon Search Engine Optimization. Ali prije nego što vam pokazati niz mojih istaknutih alata i korisnih online okvira, neka je lice - Amazon Search Engine Optimization se uglavnom vrti oko glavnih ciljanih ključnih riječi, kao i kao njihov pravi položaj kroz primarne odjeljke vašeg popisa proizvoda. Zato će se u nastavku usredotočiti uglavnom na Amazon Search Engine Optimization za ključne riječi i long-tail izraze za pretraživanje, potpomognuti s nekoliko prilično dobrih alata za olakšavanje stvari (barem one vezane za dubinsko istraživanje konkurentnih ključnih riječi - ozbiljno, to se može riješiti jednostavnim i jednostavnim - naravno, s obzirom da vam pomaže pravi pomoćnik na mreži).

Amazon Search Engine Optimization za ključne riječi

1. Merchant Words - jedan je od najpopularnijih alata za optimizaciju Amazon Search Enginea, posebno kada je u pitanju stvarno najsuvremenija ključna riječ usmjerena na visoko konkurentne i potencijalno dobre kombinacije dugih repova. I to je stvarno lako generirati tona obećavajućih ključnih riječi specifičnih za vašu kategoriju proizvoda ili određenu pojedinačnu stavku koju ste dobili na prodaju tamo. To znači da Merchant Words može postati idealno rješenje za one novakove prodavače koji trebaju pravo polazište sa svojom Amazon Search Engine Optimization za prave ključne riječi.

2. Ključna riječ Dominator - još je jedan dobar alat za upotrebu unutar svoje cjelokupne strategije u Amazon Search Engine Optimization. Iako je doživotni pristup ovom cijelom alatu naplaćen za oko 50 dolara, više od petnaest tisuća stalnih korisnika već je potvrdilo širok spektar jedinstvenih pogodnosti. Od ostalih, alat za ključne riječi Dominator ima tri različita ugrađena alata koja vam mogu poslužiti na svoj način. Dovoljno je isprobati pomoću Googleovog alata za automatsko popunjavanje ključnih riječi (besplatnog odijela posebno prilagođenog za identifikaciju svih potencijalno dobitnih kombinacija ključnih riječi relevantnih za vašu tržišnu nišu / proizvodnu kategoriju - povučenu izravno iz Googleovih SERP-ova), alat za ključne riječi usluge YouTube (daje stvarno vrijedne prijedloge za ključne riječi dugih repova to će biti izuzetno korisno za one vlasnike tvrtki koje ruše potporni profil ili marketinški kanal na drugoj posjećenoj internetskoj stranici), kao i Amazonov alat za ključne riječi (pruža vam izravan pristup opsežnoj bazi podataka ključne riječi koja pokriva milijune aktivnih pretraživanja proizvoda traženih od strane kupci uživo koji dnevno kupuju na Amazonovom tržištu) Source .

December 22, 2017