Back to Question Center
0

Kako rangirati proizvode na Amazonu od samog početka?

1 answers:

Svaki početnik prodavača trebao bi znati kako rangirati proizvode na Amazonu od prvog dana prodaje tamo. I da se dobro rangiraju na toj jako zauzeta tržišta, svaki bi se prodavač trebao prilagoditi neprestanom algoritmu pretraživanja (također poznat kao A9). Ipak, postoji osnovni skup pravila važećih za trenutak koji će imati koristi, posebno ako ste novi u Amazonu za optimizaciju. Dakle, u nastavku ću vam pokazati kako staviti proizvode na Amazon kao profesionalac, bez obzira na to jeste li već imali neko iskustvo na ovom području ili uopće. Pa, neka je zadubiti u pitanju putem jednostavnog i jednostavan korak po korak vodič.

Korak 1: Identificirajte svoje potencijalno osvajanje ključnih riječi

Kako biste ciljali većinu svoje potencijalne tržišne publike, trebali biste pripremiti glavni skup ključnih riječi s najboljom izvedbom i izraze dugih repnih proizvoda koji su relevantni za vašu stavku ili kategoriju. Stvar je u tome što ćete morati pronaći one s najvišim pretraživanjima, budući da su vam stvarni rezultati prodaje uglavnom klađenje na njih. Najlakši način za razumijevanje rangiranja proizvoda na Amazonu za prave ključne riječi je posjeta vašoj osobnoj kartici s ključnim ključnim riječima prodavača. Na taj način dobit ćete veliku sliku vašeg glavnog popisa ciljanih ključnih riječi koje ćete posložiti malo kasnije.

Drugi korak: Pročistite svoj konačni kontrolni popis s ključnim riječima

Nakon što dobijete opće razumijevanje primarnih pojmova za pretraživanje i općih namjera kupaca, vrijeme je da pročistite glavni popis. Mislim da biste trebali isključiti sve ne-tako-obećavajuće ključne riječi i izraze s dugim repom kako bi zadržali samo one koji imaju nevjerojatan uspjeh. Ovdje je dobar alat za ključne riječi za vas da imate kickstart. Slobodno ga isprobajte odmah, uglavnom zbog toga što je imao učinak dokazanog djelovanja prema mojoj optimizaciji unosa proizvoda na Amazonu.

Sonar - je besplatan alat za istraživanje ključnih riječi posebno prilagođen prodavačima e-trgovine. Sonar vam može pomoći da shvatite kako poredak proizvoda na Amazonu podržavate optimizaciju vašeg proizvoda s svim vrijednim ključnim riječima koje ćete vjerojatno trebati rangirati. Sve što trebate jest popuniti svoju glavnu ciljnu ključnu riječ i automatski dobiti sve što je potrebno za najbolju implementaciju u praksi, kao što su procijenjeni podaci o pretraživanju, osnovne reference ključnih riječi, trenutni trendovi njihovog prave upotrebe aktivnih kupaca koji kupuju na Amazonu i vrijedne prijedloge za ključne riječi izvučeni izravno od vrhunskih prodavača koji djeluju tamo. Treći korak: Podignite stopu konverzije

S obzirom da se prosječna konverzija izračunata za Amazonu glavnu stranicu procjenjuje na oko 13%, vi ćete morate dobiti visoku stopu CTR-a za vlastiti unos proizvoda kako bi i vaši poredak pretraživanja proizvoda počeli rasti. Evo nekoliko osnovnih savjeta za početak preobrazbe potencijalnih klijenata u stvarne kupce:

  • Stvorite uvjerljiv opis proizvoda koji je bogat vašim neophodnim ključnim riječima, tako da za kupca neće biti pitanja čitajući ga.
  • Dodajte samo čiste i jasne slike visoke kvalitete, kao i ilustrativne grafikone, videozapise i sve druge atraktivne načine vizualnog sadržaja koji će vam pomoći u boljem opisu proizvoda. Savjet: Idealno, trebali biste omogućiti opciju zumiranja za svoj skup slika proizvoda - to se uvijek isplati, sigurno.
  • Jasno navedite što vaš proizvod čini izvanrednim. Ako je moguće, odvojite svoje najbolje kako biste uključili što više recenzija proizvoda treće strane. Naposljetku, nemojte se ustručavati pokrenuti tvrdi A / B testni postupak za provjeru različitih opcija izvedbe i razumjeti što vam dobro funkcionira, a što bi trebalo vjerojatno preraditi ili barem staviti na čekanje za buduću referencu Source .

December 22, 2017