Back to Question Center
0

Kako prodati više na Amazonu s glavnim ciljanim ključnim riječima odabranim na pravi način?

1 answers:

Ako želite znati prodati više na Amazonu - ovaj konačan vodič za odabir najpopularnijih ključnih riječi u Amazonu i dugih repnih kombinacija je samo za vas! Svi znaju da je optimizacija stranica za proizvod za pravilne pojmove za pretraživanje ključna komponenta rastućeg poslovanja e-trgovine tamo. Stvar je, međutim, da čak i ako znate nešto, to ne znači nužno da ste u mogućnosti to učiniti pravi način na praksi. Zato ću vam pokazati kako prodati više na Amazonu sljedećim glavnim aspektima optimizacije stranice proizvoda za glavne ciljne ključne riječi. Počnimo. Kako prodati više na Amazonu - Vodič za optimizaciju Amazon za ključne riječi

Ispod ćemo vidjeti sve o sljedećim elementima okosnice za optimizaciju stranice proizvoda tvrtke Amazon za

glavne ciljne ključne riječi i long-tail izraze za pretraživanje. Koliko je prioriteta potrebno dati dubinskim istraživanjima ključnih riječi? Koje se ključne riječi broje kao glavni ciljani? Koja su najbolja mjesta za postavljanje najvažnijih ključnih riječi? Kako točno znati koje biste ključne riječi trebale koristiti za optimizaciju stranice proizvoda? Sa stajališta Amazone kao velike tražilice koja se bavi ponudom proizvoda za prodaju, izraz "ključna riječ" stoji ili za jednu ključnu riječ ili za dugotrajnu ključnu riječ, repom kombinaciju koju korisnik uživo koristi za unos u traku za pretraživanje tamo. Općenito, opća optimizacija pretraživanja za ključne riječi vrlo je slična glavnim pretraživačima (poput Googlea) i Amazonu sa svojim algoritmom rangiranja A9.

Amazon i ključne riječi

Kako prodati više na Amazonu? Stvar je u tome da odgovor može biti vrlo jednostavan i stvarno izazov u isto vrijeme. U pravilu, svaki početnik prodavača na Amazonu može se popeti na vrh pretraživanja proizvoda tamo - putem optimizacije popisa proizvoda za pravu ciljnu ključnu riječ. Naravno, to je lakše reći nego učinjeno, ali ako potencijalni klijent ne pronađe vašu ponudu proizvoda pretraživanjem relevantne ključne riječi - teško ćete ostvariti mjerljiv napredak u cjelokupnom online poslovanju, zar ne?

Gdje pronaći ključne ključne riječi?

Moglo bi se činiti kao ne-pametni, ali prvo mjesto za uključivanje vaših najvažnijih ključnih riječi je vaš proizvodni popis. Mislim da bi ključne riječi trebale staviti u odjeljke primarne stranice proizvoda, pored redukcijskog redoslijeda njihove važnosti (poput naslova proizvoda, opisa proizvoda, popisa grafičkih točaka, alata za slike Alt). Na taj način, Amazonov A9 algoritam za rangiranje pretraživanja pregledat će vaš unos proizvoda na ljestvici, pronaći te glavne ciljne ključne riječi i kombinacije dugih repnih pretraživanja te ih uzeti u obzir kako biste konačno odlučili - koje su pretrage pretraživanja najbolje povezane s vašim stranicama proizvoda i gdje točno pokazati svoje ponude na svom popisu relevantnih SERP-ova.

Drugo mjesto za upotrebu ključnih riječi je određeni odjeljak pod nazivom "pojmovi za pretraživanje. "Ovi dijelovi prikazuju Amazon svaki put kada izradite novi popis proizvoda. Jednostavno rečeno, ponudit će vam se skup od pet polja s po 50 znakova kako biste ih ispunili svime što smatrate prihvatljivima kako bi se relevantnija pretraživanja usmjerila u vašem smjeru. S obzirom da ta polja zapravo nisu vidljiva kupcima uživo na Amazonu, oni se koriste isključivo za svrhe rangiranja. I evo kako prodati više na Amazonu - prije svega, provjerite jeste li mudro koristili ove sekcije, tako da ćete maksimalno iskoristiti svoj maksimalni mogući rang. Dovoljno je dati još precizniju pozornost na ovu sekciju kako bi sve imali na mjestu. Trebali biste znati točno što i za koju svrhu radite tamo - nemojte se ustručavati probiti dublje u temu i pročitati barem nekoliko korak po korak uputa koje se odnose na pitanje pretraľivanja nazad.

Kako prodati više na Amazonu - odabrati prave ključne riječi

Prvi korak: Brainstorming

sliku glavnih ciljanih ključnih riječi i razumijevanje njihovih općenitih opsega pretraživanja uz učestalost korištenja povezanog s određenim skupom proizvoda koje ste dobili na prodaju. Što se mene tiče, preporučujem upotrebu Googleovog alata za planiranje ključnih riječi - to može postati odlična polazna točka za početno istraživanje ključnih riječi. Uglavnom zato što privlači stvarne podatke pretraživanja iz svakog kuta Interneta, a ne usredotočujući se uglavnom na bilo koji pojedinačni online tržište kao što je Amazon. Stoga, bolje upotrebljavajte alat alata za planiranje ključnih riječi - barem oblikovati početni popis glavnih ciljanih ključnih riječi koje ćete pročistiti i koristiti malo kasnije.

Drugi korak: Rafiniranje

Zatim ćete morati odabrati alat koji je posebno prilagođen ključnim riječima kako biste svoj glavni popis ključnih riječi pretvorili u definitivno kraći. Mislim da biste trebali razumjeti prave trendove upotrebe za svaku ključnu riječ i kombinacije dugih repa koje imate tamo, da biste zadržali samo dobitne izraze za pretraživanje i eliminirali ostale manje obećavajuće. Što se mene tiče, budući da je veliki igrač koji zaista zna prodati više na Amazonu, preporučujem upotrebu jednog od sljedećih alata za istraživanje ključnih riječi i on-line okvira, kao što su KeywordInspector, KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit ili MerchantWords. Svaki od tih alata ima izvedbu dokazanu izvedbu, tako da je zapravo samo vama tko odabrati. Treći korak: Lociranje

Nakon što pročistite glavni popis ključnih riječi u kratku i praktičnu praktičnu kontrolnu listu, vrijeme je da poduzmete konačnu akciju

.

Ovdje su glavni dijelovi stranice proizvoda koji će biti optimizirani za preostale ključne riječi:

  • Naziv proizvoda - namijenjen je prenošenju vaših najvažnijih ključnih riječi u redoslijedu njihove relevantnosti i učestalost korištenja (važnost).
  • Popis bodova - Budite oprezni jer ovaj odjeljak namjerava pružiti specifikaciju proizvoda kratkim i sažetim popisom njegovih primarnih značajki i prednosti, a ne samo punjenjem s onoliko ključne riječi što je više moguće.
  • Opis proizvoda - kao proširena inačica prethodnog odjeljka, vaš opis proizvoda savršeno je održivo mjesto za uključivanje preostalih preostalih ključnih riječi i rečenica za pretraživanje s dugim repom tamo Source .
December 22, 2017