Back to Question Center
0

Kako koristiti Amazon Marketing Services za udvostručavanje zarade?

1 answers:

Ako prodajete svoje proizvode na Amazonu, vaš primarni cilj vjerojatno će predstaviti vaše stvari ispred većine vaših potencijalnih kupaca i u konačnici generirati više prihoda. Cijeli američki algoritam za rangiranje osmišljen je kako bi kupcima pružio najtočnije rezultate pretraživanja na temelju svojih preferencija i povijesti pretraživanja. Dakle, sve što trebate je slijediti Amazonove smjernice za prikazivanje vaših proizvoda ispred vaše ciljane publike.

Bez obzira na vaše trenutne strategije, nikada ne boli da razmotri svoje mogućnosti. Srećom, Amazon pruža trgovcima različite usluge koje mogu pojednostaviti prodajne procese i naknadno donijeti više prihoda Amazonu. Program Amazon Marketing Services savršen je izbor za dobavljače tvrtke Amazon koji traže mogućnosti povećanja prodaje i povećanja ukupnih prihoda poslovanja.

Međutim, postavlja se pitanje trebate li isprobati nove marketinške usluge ili nastaviti koristiti dokazane metode. Ali ako će nove taktike marketinga izgledati još bolje? Dakle, mislim da je vrijedno pokušati Amazon marketing usluge ostati na vrhu Amazon e-commerce igra. Dakle, razgovarajmo o pro i kontraima AMS-a kako bismo razumjeli je li vrijedno ulaganje ili ne. Amazon Marketing Services (AMS) je platforma oglašavanja po kliku za plaćanje, gdje prodavači mogu dobiti svoje proizvode. ispred ciljane publike na temelju ciljanih pojmova za pretraživanje, proizvoda, preferencija i povijesti kupovine.

Amazon Marketing Services program pruža sljedeće mogućnosti za tvrtke:

  • Amazon stranice;
  • prikazni oglasi proizvoda;
  • oglasi za pretraživanje glavnih naslova;
  • Sponzorirani oglasi proizvoda.

Isprva AMS program dostupan je samo prodavačima Amazon. Međutim, pravila su promijenjena, a danas je dostupna i za izravno objavljivanje vlasnika računa i predstavnika dobavljača. Međutim, treba napomenuti da su trgovci koji su zainteresirani za Amazon Marketing Services trebali biti sudionici Centralne platforme dobavljača Amazon. Ove usluge oglašavanja stvorene su za pružanje ciljanih i kampanja usmjerenih na ključne riječi za dobavljače tvrtke Amazon. Amazon koristi veliku bazu podataka koja odgovara kupcima s oglasima za koje vjeruju da će kupac rezonirati. Amazon prikuplja podatke prethodnog iskustva kupca s Amazonom i prati način na koji kupci traže nešto na platformi. Stoga, uzevši u obzir sve te aspekte, svoje oglase možete dobiti ispred vaših potencijalnih korisnika koji su zainteresirani za proizvode poput vašeg.

Vašu oglašivačku kampanju možete upravljati putem korisničkog sučelja usluge Amazon Marketing Services. Ovo sučelje omogućuje vam praćenje vašeg prihoda i cijene po kliku, tako da možete lako procijeniti svoj povrat ulaganja. Štoviše, možete pratiti cijenu oglašavanja prodaje i provjeriti je li vaša reklamna kampanja profitabilna ili ne.

Međutim, ovaj program Amazon također ima svoje nedostatke. Sučelje AMS-a nije user-friendly. Ne možete ni izbrisati raskinute oglase. Štoviše, ažuriranja izvješćivanja obično rade vrlo sporo Source .

December 22, 2017