Back to Question Center
0

Upotreba alata za struganje Googlea za ekstrakciju podataka - Semalt Expert

1 answers:

A web raspršivač je automatizirana skripta koja prikuplja podatke iz statičke web stranice, omogućujući krajnjim korisnicima da dobiju dobivene informacije u korisni format. Doista, može se pronaći bilo kakve informacije koje mu treba na webu. Problem je izvući podatke u formatima koji se mogu lako manipulirati ili analizirati.

Google alat za struganje

Proširenje za struganje Google Chrome je alat za web struganje koji radi na pregledniku Chrome. S ovim proširenjem ne morate unajmiti tisuće pomoćnika da kopirajte sadržaj na webu cijeli dan. Odaberite ciljni tekst i pustite Chrome ekstrakt za struganje da napravi ostatak.

Dobar broj građanskih skupina radi kako bi država odgovorna držanjem njihovih rashoda. Proširenje Chromeovog strugala omogućuje im da se bore za transparentnost i odgovornost prikupljanjem stvarnih podataka o poslovima vlada. Kopiranje podataka s weba pomoću ručnih tehnika može biti dosadan zadatak. Izvršite svoju kampanju struganja ukoliko instalirate ovaj ekstrakt web-struganja u svoj preglednik.

Kako instalirati proširenje raspršivača Chromea?

Google proširenje kromiranog strugala je visoko rangirani alat za web struganje koji se nudi besplatno u Chrome web trgovini. Da biste instalirali ovaj strugalicu u preglednik, kliknite opciju "Dodaj u Chrome" koja se prikazuje u gornjem desnom kutu preglednika Chrome. Jednom instaliran, alat se sada nalazi ispod gumba izbornika Vašeg preglednika.

Kako koristiti alat Google Scraping?

Neke tablice web-podataka mogu se prenijeti s weba na proračunske tablice koje se mogu koristiti u budućnosti. Međutim, dobivanje podataka iz statičkih web stranica u korisnim formatima zahtijeva dodatne napore. U ovom vodiču tablice će se poslužiti od strane Komisije Sjedinjenih Američkih Država za vrijednosne papire (2015. obrasca 20-F) kako bi se ilustriralo kako proširenje Chrome ekstrahira podatke s web stranica i web stranica.

Za izdvajanje podataka s web-lokacija pomoću Googleovog alata za struganje, utvrdite web stranicu koja će biti odbačena. U tom slučaju, usredotočite se na tablice. Odaberite redove za struganje i kliknite ikonu za struganje u gornjem desnom kutu preglednika i odaberite "Isječak slično. "

Proširenje raspršivača krumpira prenosi izgubljene podatke u novi prozor. Vaš strugal također će odrediti nazive stupaca izvađenog stola. Provjerite preuzete podatke kako biste bili sigurni da je prikladno izdvojen. Kliknite "Kopiraj u međuspremnik", a zatim otvorite Microsoft Excel. Zalijepite podatke u proračunsku tablicu klikom na "Ctrl + V". "

Prije nego što analizirate podatke o proračunskoj tablici, ispustite zaglavlja stupaca na njihove ispravne lokacije. Izbrišite prazne stupce na Microsoft Excelu kako biste dobili prave podatke. Koristite Excelovu zbirnu funkciju da biste bili sigurni da je zbroj plaćanja na vašem listu točan.

Googleov alat za struganje čini prikupljanje podataka dostupnijim i jednostavnijim. Scraper povećava točnost i učinkovitost ekstrakcije web podataka, pružajući vam više mogućnosti za unakrsno ispitivanje vaših vrijednosti. Koristite gore navedeni vodič za struganje web stranica vlada i dobivanje stvarnih podataka za transparentnost Source .

December 22, 2017