Back to Question Center
0

Semalt širi značajke programa za struganje koji biste trebali znati

1 answers:

Program za struganje automatski izvlači podatke ili sadržaj s različitih web stranica. Može lako čitati HTML dokumente, PDF datoteke i tekstne dokumente i kopirati korisne i smislene informacije prema našim zahtjevima. Razvojni programeri koriste programe struganja za obavljanje različitih zadataka. Uglavnom se ciljaju na dinamične web stranice i web stranice društvenih medija kako bi dobili korisne informacije i pretvorili ih u čitljiv format. Postoje stotine i tisuće programa za struganje na Internetu, a svi imaju različite osobine i svojstva.

Ovdje smo razgovarali o najnevjerojatnijim karakteristikama vašeg programa za struganje.

1. Ekstrakt podataka u različitim temama:

Pobrinite se da odabrani program može izdvojiti podatke u različitim temama i može istodobno obavljati više zadataka. Uvoz. Ja i Kimono Labs su dvije usluge struganja koje se koriste za indeksiranje web stranica i prikupljanje podataka. Oni pokreću više niti i neprestano isprobavaju vaše iskustvo pregledavanja. Možete kopati podatke s najviše 30 web stranica i uštedjeti vrijeme i energiju. Ako vaš program osigurava izvrsne performanse, možete se odlučiti za ogrebotine željenih podataka.

2. Brzo učitajte web stranice:

To je jedna od najpoželjnijih osobina koje vaš program za struganje treba posjedovati. Ako učitava vaše web stranice brzinom, trebali biste to odmah odlučiti. ParseHub korisna je usluga struganja koja prima informacije s različitih mjesta i stvara kvalitetne rezultate za svoje korisnike. Također stvara asinkrone zahtjeve poput AJAX-a i olakšava vaš rad. Takav program je koristan za poduzeća i programere. Možete izdvojiti sadržaj iz različitih HTML dokumenata i PDF datoteka, kao i ciljati više slika i video datoteka.

3. Dobijte informacije s web mjesta društvenih medija:

Lako je prikupljati i iscrtavati podatke s dinamičnih web mjesta, vijesti i putnih portala. Ali ako vaš program za struganje može dobiti i izdvojiti podatke s Facebooka, LinkedIna i Twittera, morate je iskušati. Jednostavno web ekstrakt je snažan strugal koji korisnicima novaca omogućuje jednostavno i povoljno prikupljanje podataka iz mreža društvenih medija. Također se može nositi s različitim Facebook zajednicama i kopirati značajne podatke od tvrtke LinkedIn za svoje korisnike.

4. Automatizira projekte Anytime:

Dobar program struganja automatizira projekte svojih korisnika i štedi svoje vrijeme i energiju. Octopar je prekrasan izbor za programere i poduzeća. Možete zakazati projekte ekstrakcije podataka ili neka ova usluga obavlja zadatke web-zapisa vlastitim. Kompatibilan je s gotovo svim web preglednicima i operativnim sustavima, uključujući Windows, Linux i Mac.

5. Izvoz podataka na bilo koji format:

S IWebTool Link Extractorom i Link Extractorom možete ne samo izvući željene podatke, već ih izvesti u svoj omiljeni format. Uglavnom podržava CSV, XML, Access, HTML, SQL Server i MySQL i pruža vam točne i pouzdane rezultate. Također možemo izvršiti rezultate bilo koje vrste odredišta baze podataka putem ODBC veze. Pogodan je za male i srednje tvrtke, a istodobno otvara veliki broj web stranica Source .

December 22, 2017