Back to Question Center
0

Kako poduzeti stvarno informiranu odluku o alatu za online ključne riječi za Amazon?

1 answers:

Odabir pravog alata za ključne riječi za Amazon pretraživanje optimizacija je stvarno izazovna zadaća. Obzirom da je vaš proizvodni unos SEO revolving uglavnom oko odgovarajućeg dubinskog istraživanja ključnih riječi, brzo se pokrećimo primarnim točkama optimizacije e-trgovine - da biste poduzeli odgovarajuću odluku i poduzeli pravi izbor. I neću vam dati nikakve izravne preporuke za bilo koji alat za online ključne riječi za Amazon. Mislim da je samo vama da odlučite što će najbolje odgovarati vašem drop-shippingu. Samo imajte na umu sljedeće osnovne ideje i jednostavne prijedloge koje sam nedavno pročistio kroz nekoliko proteklih godina u industriji i moje praktično iskustvo vezano uz temu. Prije svega, let's face it - Amazon SEO ima mnogo različitih stvari koje ne moraju nužno raditi na isti način kao i za konvencionalno online pretraživanje

s Googleom. U načelu je glavna razlika u tome što je optimizacija tvrtke Amazon daleko je šira i detaljnija, što se klađenje uglavnom odnosi na kupovne namjere kupnje i vrlo specifične ključne riječi za proizvod koji su precizno ciljani na vašem potencijalnom kupcu.

Znanje o namjerama kupca na Amazonu

Stvaranje glavnog popisa dobitnih ključnih riječi nije tako teško kao što mislite. U stvari, nema potrebe da žurite pokušavajući pronaći svoj krajnji alat za jednokratnu online ključnu riječ za Amazon. Mislim da bi bilo daleko bolje započeti s dubinskim istraživanjem koristeći se samo osnovama, primjerice, dobrom starom Googleovom alatu za planiranje ključnih riječi. Ozbiljno, to bi bilo veliko pokretanje da biste dobili punu sliku svih povezanih pojmova za pretraživanje i glavni vokabular za kupce na koji ćete se oslanjati na.

Slijedite glavnu strukturu Amazon Sadržaj SEO

Evo kada ćete morati uzeti konačni izbor za online alat za ključne riječi za Amazon. Još jednom - neću vam dati izravnu preporuku niti prikazati pojedinačna rješenja. Jednostavno pregledajte Google na popularnom i provjerenom alatu s dobrom povratnom informacijom korisnika - a vi ste gotovi. Stvar je u tome da ima dosta različitih ponuda (bilo u otvorenom pristupu ili s plaćenom pretplatu) da biste nastavili s posebno prilagođenim istraživanjima ključnih riječi e-trgovine. Jednostavno rečeno, ponekad puno potencijalno dobitnih ključnih riječi ili fraze za pretraživanje s dugim repom koje imate na vašem glavnom popisu - jednostavno ne uspijevate rezultirati stvarnim prometnim dobicima (a ne spomenuti očekivani napredak prema boljoj stopi konverzije).

Učinite razliku između tipova ključnih riječi

Nemojte štedjeti svoje vrijeme na istraživanje cijelog popisa obećavajućih long-tail izraza za pretraživanje. Zapamtite - one žice koje povezuju više riječi i izraza obično imaju općenito nižu razinu konkurencije ključnih riječi. Stoga, ulažete svoje vrijeme u pronalaženje kombinacije zaista uspješnu kombinaciju pretraživanja koje su i dalje podcijenjene od vaših najbližih konkurenata - ključ je vašeg komercijalnog uspjeha na Amazonu. Uostalom, ovdje je samo jedna hladna činjenica - gotovo 70% pretraživanja Amazon proizvoda procijenjeno je da dolaze osobito putem dugog repa upita za pretraživanje. To znači da će vaše vrijeme i napor potrošen tamo uvijek sigurno platiti Source .

December 22, 2017