Back to Question Center
0

Semalt: Kako koristiti Crawlboard web ekstrakcijsku platformu

1 answers:

Postoji toliko mnogo vodiča za DIY web oblak sve preko interneta. Ako samo trebate izdvojiti samo malu količinu podataka, tutoriali vam mogu pomoći. No, ako redovito trebate izdvojiti veliku količinu podataka, trebali biste zaposliti iskusnu tvrtku treće strane. Crawlboard je jedan od pružatelja takvih usluga, a mnogi ljudi su ga koristili za njihov web struganje zadatak. Platforma je vrlo učinkovita. Dakle, preporučuje se korisnicima koji redovito moraju ogrebotati veliku količinu podataka.

Osim učinkovitosti, lako je koristiti. Ovdje su navedeni jednostavni koraci potrebni za korištenje platforme.

Korak 1:

Idite na stranicu CrawlBoard web stranica za struganje klikom na ovu vezu. Ispunite obrazac za registraciju na odgovarajući način. Postoje polja za ime, prezime, adresu e-pošte tvrtke i ulogu u posao. Kada završite, samo kliknite gumb za prijavu. Automatska e-pošta bit će poslana na e-adresu koju ste naveli za potvrdu. Otvorite e-poštu i kliknite vezu za potvrdu da biste aktivirali svoj novi račun CrawlBoard.

Korak 2:

Primarni cilj ovog koraka je dodavanje web lokacije za indeksiranje, ali prvo morate izraditi grupu sesija. Sitegroup je skupina mjesta koja imaju sličnu strukturu. Ovo je za ljude koji obično trebaju kopati podatke s više web mjesta odjednom.

Da biste izradili grupu sesija, kliknite vezu "Stvori novu seslu ​​grupu". Nalazi se s desne strane okvira za odabir Sitegroupa. Nakon toga možete sada dodati sve web lokacije koje pripadaju skupini sesija jedna za drugom klikom na vezu Dodaj koji se nalazi u gornjem desnom kutu stranice. Zatim odaberite one web-lokacije jednu po jednu.

Korak 3:

Idite na prozor za stvaranje sesija grupe kako biste ponudili željeni jedinstveni naziv za svoju skupinu sastajališta. Ne zaboravite da sve web-lokacije u grupi web-lokacija trebaju imati istu strukturu na neki drugi način, možda nećete dobiti precizan sadržaj.

Da biste shvatili značaj sitegroupa, na primjer, uzmite mjesta za unos radnih mjesta. Ako je zadao zadao da se otvore poslovi iz ploča za posao, morat ćete stvoriti grupu sesija kako bi se podudarala s funkcijom, a sve web lokacije u sitegroupu bit će mjesta za unos radnih mjesta.

Korak 4:

Prema potrebnim poljima na ovom zaslonu morate odabrati učestalost ekstrakcije podataka, formata isporuke i način isporuke. Frekvencije od struganja podataka svakodnevno, tjedno, mjesečno i prilagođene.

Za format isporuke možete odabrati jedan od XML, JSON i CSV. A za način isporuke, morate odabrati između FTP, Dropbox, Amazon S3 i REST API.

Korak 5:

Zaslon je namijenjen za dodatne informacije. Korisnicima je potrebno dodatno opisati svoj zadatak kopiranja weba. Iako je neobavezno, važno je dodati dodatne informacije, jer što više opišete svoj zadatak, to će više davatelj usluga shvatiti točno ono što želite i to će dati bolji rezultat.

Također možete zatražiti neke usluge s dodanom vrijednošću na ovom zaslonu. Neki od njih su hostirani indeksiranje, spajanje datoteka, preuzimanja slika i ubrzana isporuka.

Korak 6:

Ovdje samo trebate kliknuti na gumb "Pošalji za provjeru izvedivosti". Svrha je da davatelj usluga provjerava je li vaš zadatak izvediv. Dobit ćete poruku e-pošte koja vas obavještava ako je vaš zadatak izvediv ili ne. Ako jest, sada možete ići i izvršiti plaćanje. Nakon potvrde uplate, CrawlBoard tim će se uključiti u akciju.

Nakon plaćanja, trebate samo čekati svoje feedove podataka u formatu koji ste naveli, putem željenog načina isporuke Source .

December 22, 2017