Back to Question Center
0

Semalt: Najbolji Screen Scraper usluge za tvrtke

1 answers:

Screen scraper je napredna usluga koja pomaže ekstrakt podataka iz različitih web stranica. To u osnovi dolazi u dva izdanja: Osnovni zasloni za struganje i profesionalni zaslon struganje. Osnovni raspršivač zaslona prikladan je za početnike i slobodne profesije, a profesionalno izdanje je dobro za tvrtke i vrhunske marke. Screen scraper sastoji se od proxy poslužitelja i obrađuje HTTP i HTTPS zahtjeve. Sadrži ugrađene skriptne motore i može se koristiti s ColdFusionom, PHP-om i Java-om. Dolje su navedene najpoznatije screen scraper usluge za struganje podataka .

Data Scraper (proširenje za Chrome):

Podaci za struganje su sveobuhvatni i korisni programi za struganje. Ona uglavnom izvlači podatke s popisa i tablica i uvozi podatke u XLS, JSON i CSV formate. Njegova je plaćena verzija prikladna za tvrtke, a vi ne trebate nikakva programerska znanja kako biste imali koristi od ovog dodatka. Morate dodati ovaj dodatak pregledniku Chrome i započeti kopiranje podataka s željenih web stranica. Web kranil (Firefox ekstenziju):

Web kranil je dobar za korisnike Firefoxa i omogućuje stvaranje Sitemaps. Pomoću ove usluge možete lako indeksirati svoju web stranicu i poboljšati svoje tražilice ljestvici ni u kojem trenutku. Jednostavno dodajte ovo proširenje Firefoxu i lako izvuci podatke s dinamičkih web stranica. To je freeware i prikladan za startup. Scrapy je još jedna usluga skeniranja zaslona koja ekstrahira podatke iz PDF datoteka, web stranica, privatnih blogova i slika

Scrapy:. Preobražava ga u željeni format i dobiva uredne i čiste rezultate. Jednostavno morate istaknuti podatke koje želite izvući i kliknuti na opciju "struganje" da biste započeli. Scrapy je poznat po svom sučelju koje se lako koristi i možete dodati nove stupce pomoću JQuery i XPath. Također možete kopirati ili izvesti svoje podatke u Google dokumente i XSL datoteku.

Hobotnica:

Hobotnica je najpoznatija po korisniku prilagođenom sučelju i snažna usluga skeniranja zaslona. Ona obrađuje i statične i dinamičke web stranice s kolačićima, AJAX i JavaScript. Možete jednostavno preuzeti podatke na tvrdi disk i stvoriti različite poslove struganja istovremeno. Octoparse također može obraditi lozinkom zaštićene web stranice i stranica s brojanjem stranica. Skupni zadatke možete izvesti pomoću ovog dodatka i informacije možete dobiti putem API-ja Octoparse. Visual Scraper:

Visual Scraper je još jedna velika usluga skeniranja ekrana s opsežnim sučeljem point-and-click i koristi se za prikupljanje podataka s različitih web stranica. Jednostavno možete dobiti podatke u stvarnom vremenu od željenih web stranica i izvesti izdvojene podatke kao CSV, JSON, SQL i XML datoteke. Pogodan je za korisnike sustava Windows te vam omogućuje da se podaci kopaju do 40.000 web stranica dnevno. Vizualni struganje lako može prikupljati informacije iz videozapisa i slika te ih strugati prema vašim zahtjevima. Ovaj program dostupan je u besplatnim i plaćenim verzijama i pogodan je za poduzeća i velike tvrtke.

Sve ove usluge skeniranja zaslona dobivaju vam čitljive i skalabilne podatke i mogu istodobno upravljati nizom zadataka, štedi vrijeme i energiju u određenoj mjeri Source .

December 22, 2017