Back to Question Center
0

Kako mogu otkriti najbolje od najpopularnijih ključnih riječi za Amazon?

1 answers:

Postavljanje pravog fokusa i ciljanje najbolje potencijalno korisne ključne riječi za Amazon je vjerojatno najvažnija stvar u cijelom komercijalnom događaju. Stvar je u tome što je in-depth istraživanje ključnih riječi upravo ono što ima izravan utjecaj na vašu prodaju. Jednostavno zato što svaki potencijalni kupac može samo kliknuti i kupiti s vama - ako se vaš proizvod pojavljuje na vrhu pretraživanja za kupnju tamo. U svakom slučaju, to znači da ćete morati proći kroz sveobuhvatno istraživanje ključnih riječi koje će djelovati uglavnom na sljedeće:

Jasno razumjeti A9 algoritam pretraživanja koji koristi Amazon sustav rangiranja proizvoda

(

 • Upotrijebite mjesečni opseg pretraživanja kako biste odredili i poredali najrelevantnije pojmove za pretraživanje
 • Analizirati i zadržati istraživanje dugotrajnih upita za proizvode koje koriste kupci uživo koji kupuju online
 • Usredotočite se na lociranje samo jedinstvenih ključnih riječi za Amazon Central prodavatelja. k.
 • I ponovno se suočimo - ako se zadovoljavajući rezultati ne pronađu negdje u prve dvije ili tri stranice na popisu Amazonovih SERP-ova, morate odmah preformulirati one precizno ciljane upite za pretraživanje kako bi ih služili vašem glavnom cilju. Na taj način, ovdje je kratki vodič korak po korak da biste upravljali najvrednijim ključnim riječima za optimizaciju Amazonovih proizvoda na pravi način.

  Prvi korak: Obratite pozornost na sjeme ključne riječi

  Nemojte štedjeti svoje vrijeme i napor na učenje svoj ciljane značajke proizvoda / prednosti kako bi potpun razumijevanje glavnih aspekata performansi i svakodnevne uporabe. Mogla bi izgledati kao ne-umirujuće, ali to je stvarno priznata linija jer nedostaje bilo koja značajka ili čak najmanji detalj može dovesti do uklanjanja prilično mjerljivog dijela vaših potencijalnih klijenata. Drugim riječima, stavite se u cipele kupca i držite pozorno praćenje najboljih rezultata ključnih riječi koje koriste konkurenti vašeg niša / kategorija. Evo kada je vrijeme za konačno odabir dobrog istraživačkog alata za ključne riječi ili on-line platforme posebno oblikovane za oblikovanje ( glavni popis vaših ciljanih ključnih riječi za Amazon. Na taj način, nemojte zaboraviti da su i auto-predloženi upiti i vrhunske kombinacije pretraživanja u trendu korisni. Obavezno odredite svoj popis na temelju opsega pretraživanja, procijenjene razine konkurencije i namjere kupnje.

  Treći korak: Pročišćavanje pojmova za dugotrajno pretraživanje

  A sada je vrijeme da konačno istražite glavni kontrolni popis za dugoročne uvjete kupnje kako biste ih preciznije ciljali. Ne zaboravite, što je veći opseg pretraživanja određene ključne riječi, to će biti teže rangirati. Zato za dohvaćanje većeg prometa i stoga potencijalno povećane stope konverzije morat ćete poredati ove pojmove za pretraživanje i ukloniti one s prekomjernom razinom konkurencije. Nastavite licitirati najviše na ključne riječi s dugim repom - i gotovi ste Source .

  December 22, 2017