Back to Question Center
0

Octoparse: Učinkovito alat za vađenje web stranica - Semalt Expert

1 answers:

Web struganje je vrlo učinkovit alat za web pretraživače i korporacije koje pokušavaju pronaći većinu informacija online s različitih web stranica, kao što su Facebook, Amazon, eBay automatski. Octopar je veliki program za struganje koji nudi korisnicima neke odličnih paketa za prikupljanje podataka i pretvaranje u vizualne datoteke kao što su HTML, Excel i TXT. Sljedeće su neke velike mogućnosti koje nudi Octoparse:

Ekstrakti Podaci iz dinamičkih web stranica

Octoparse je jednostavan alat koji korisnicima pomaže izvući sadržaj s web stranice. Radi s dinamičnim web stranicama, uključujući i struganje podataka s podešavanjem. Štoviše, njegova oblak usluga može dobiti i pohraniti ogromne količine podataka.

Sakuplja skrivene podatke s internetske stranice

U nekoliko slučajeva pretraživači interneta žele pronaći određene podatke s web stranica, ali ne mogu pronaći potrebne informacije jer složenosti web mjesta ili iz bilo kojeg drugog razloga. Hobotnica može pronaći i izvući sve skrivene sadržaje.

Dobiva sadržaj s beskonačnim pomicanjem

Podaci struganja s beskonačnim pomicanjem mogu biti zahtjevni zadatak. Web pretraživači moraju se pomaknuti do dna svake stranice web stranica koje posjećuju za učitavanje više teksta ili slika. Sadržaj će se učitati kontinuirano dok se pomiču prema dolje na dno stranice.

Hobotnica može pomoći korisnicima da izdvoje sve hiperveze objavljene na određenoj web stranici. U stvari, korisnicima pruža jednostavan način za automatizaciju stotina IP adresa, a istovremeno nudi i niz naprednih opcija kao što su Ajax Timeout, ugrađeni XPath alat itd.Također, hobotnica može pretraživati ​​web pretraživače pomoću specifičnih zahtjeva i uspješno isporučiti strukturirane podatke.

Za korisnike je bolje podijeliti svoje zadatke, u slučaju da se internet prekine. Umjesto dobivanja podataka od samog početka, mogu odvojiti određeni zadatak u dva projekta.

S hobotnicom web korisnici mogu učiniti mnogo stvari, kao što je otvaranje određene web stranice, prijavljivanje na račun, preuzimanje slika, unos teksta i još mnogo toga. Octoparse korisnicima nudi i napredni način rada koji im pomaže u rješavanju složenijih podataka. Na primjer, da biste koristili ovaj način, korisnici trebaju povući i ispustiti blokove unutar dizajera operacijskog sustava za konfiguriranje različitih zadataka. Smart način omogućava korisnicima mogućnost automatskog uključivanja bilo koje web stranice u Excel samo pritiskom na jedan gumb. Zapravo, ovaj način rada izvrsno funkcionira na tablici stranica popisa, kao što su rezultati pretraživanja ili stranice kategorija Source .

December 22, 2017