Back to Question Center
0

Kako dominiraju liste ranga u Amazonu?

1 answers:

Amazon je najveći portal za e-trgovinu na svijetu. Svakodnevno milijuni ljudi kupuju na ovoj platformi, povećavajući prihod pojedinih prodavača i ukupnu dobit u Amazonu. Povećanje vašeg prodajnog mjesta u Amazonu na popisu rezultata pretraživanja može značajno povećati vidljivost robne marke i povećati prihod. Vjerojatno najbolji način za poboljšanje prodaje je prodaja proizvoda najboljih u klasi za razumnu cijenu. Štoviše, vaši proizvodi uvijek trebaju biti na lageru. Ostali čimbenici ranga kao što su izvrsno iskustvo pretraživanja korisnika, brzu dostavu i isporuku ovise samo o vama. Ove temelje poslužit će kao najdrubljivija metoda za snažnu prisutnost Amazone.

Međutim, izvan primarnog trgovačkog polja, postoji još nekoliko prijedloga koje biste trebali biti svjesni. U ovom ćemo članku razgovarati o metodama koje biste trebali pokušati optimizirati svoju strategiju za podizanje prodajnog ranga.

  • Zajednice za isporuke

Ako želite povećati prodaju na Amazonu, savršena varijanta bit će upotreba dodatnih izvora prometa kao što su zajednice za trgovinu. Postoji mnogo forumskih zajednica za Amazon kupce koji procjenjuju ponude i pružaju drugima savjete gdje i kada mogu napraviti dobar posao. Takvi članovi zajednice su izuzetno dobri u pronalaženju najboljih stvari za razumnu cijenu. Ovi momci će pronaći bilo kakve pogreške u cijeni, bilo kakve promocije i mogućnosti. Nemojte izgubiti svoju šansu da prodajete više i postanete članom jedne od popularnih zajednica. Pobrinite se da su vaši popusi dovoljno značajni da bi kupci koji se bave sporazumom primijetili. Ako su vaši proizvodi visoke kvalitete i imaju dobru cijenu, moći ćete pratiti znatnu i brzu prodaju. Pretraživanje proizvoda

Kao što ste vjerojatno primijetili, najprodavaniji proizvodi uvijek se nalaze na stranici s rezultatima pretraživanja usluge TOP of Amazon. To se može objasniti primarnom svrhom tvrtke Amazon kako bi se povećala prihod. Dakle, što bolje prodaju svoje rezultate, veći ćete se pojaviti u rezultatima pretraživanja, što kasnije dovodi do većeg broja prodaja. Prema pravilima algoritma američke rangiranja, mjesto svakog proizvoda u rezultatima pretraživanja izračunava se po pojmu. Dakle, čak i ako je vaša stavka visoko rangirana unutar vaše kategorije, to ne znači da će biti postavljeno na pretraživanje TOP-a za povezane pojmove.

Da biste promijenili tu situaciju i pozitivno utjecali na vašu prodajnu poziciju u Amazonu na popisu rezultata pretraživanja, trebate upotrijebiti praktične načine za hakiranje ranga prodaje. Razgovarajmo o nekima od njih.

Ključni aspekt vašeg Amazon kampanje za optimizaciju je istraživanje ključnih riječi. Potrebno je pronaći relevantne ključne riječi dugih reputa, koje korisnici upotrebljavaju kako bi pronašli točno vaš proizvod. Te podatke možete dobiti pomoću programa Amazon Sales Central ili Amazon Retail Analytics. Štoviše, moguće je koristiti Google trendove za podatke pretraživanja putem interneta kao slabe proxy ako je potrebno. Nakon što sastavite popis relevantnih pojmova za pretraživanje, trebate istražiti na Amazonu za svoje visoke uvjete. Pronađite svoj proizvod na stranici rezultata pretraživanja, kliknite stranicu pojedinosti i kupite ga. Učinite to ponovo i iznova dok ne primijetite prva poboljšanja. Učinak ove strategije ovisit će o brojnim čimbenicima kao što su struktura troškova proizvoda, pregovarački sporazum s Amazonom. itd.

  • Snaga kupaca dobavljača

Možete pronaći Amazon ekvivalent često prodaje stavke na Amazon Coupons. Može poslužiti kao korisno vozilo za promociju iz raznih razloga. Kupci snaga dobavljača popularni su među korisnicima. Zato oni mogu pozitivno utjecati na promociju vašeg branda i prodajni čin. Možete se suočiti s njima u Gold Box-u ili trgovinama. Postoji nekoliko ukupnih kupona kako biste mogli poboljšati izloženost robnoj marki čak i uz nulu prodajne brzine.

Jednostavno je koristiti i upravljati njima jer možete stvoriti vlastite kupone za dobavljače po sebi u središnjem prodavaču. Štoviše, možete imati potpunu kontrolu nad svojim proračunom. Kuponi se isključuju čim budžet iscrpi. Još jedna prednost je što kuponske kuponske snage ne zahtijevaju značajna ulaganja. Možete financirati popuste i platiti naknadu po otkupljenju.

  • Osobna mreža

Kako biste povećali prodaju i poboljšali rang prodaje proizvoda na popisu Amazon rezultata pretraživanja, jednostavno stvorite svoju mrežu. Što više ponuda imate, veći ćete biti u Amazonu. Dakle, možete povećati poredak prodajnih mjesta ostvarivanjem ukupne prodaje. Prije svega, možete privući svoje prijatelje i rodbinu da kupuju vaše stvari. Također možete potrošiti nešto novca po sebi i samo ih darovati za ljude. Na taj način, dobit ćete loptu valjanje.

  • Društveni mediji i blogging

Društvene medijske platforme mogu poslužiti kao dodatni izvori prometa za vaše Amazon proizvode. Zato izradite račune na popularnim društvenim platformama kao što su Facebook, Instagram, Twitter i Pinterest. Ove stranice trebaju sadržavati vaše proizvode i angažirati korisnike da ih kupuju. Obavezno stavite vezu na svoj popis Amazon u zaglavlju stranice. Potrebno vam je redovito ažuriranje podataka na medijskim računima kako biste održali aktivnost sljedbenika.

Razumno je izraditi redovni blog posvećen vašim proizvodima. Postanite prepoznatljiv stručnjak stvaranjem uzbudljivih i istraživačkih sadržaja. Štoviše, možete ostaviti svoje komentare na druge srodne blogove ili forume za raspravu. Učinkovit način poboljšanja vaše svijesti o robnoj marki je gostovanje. Da biste uštedjeli svoje vrijeme na pokretanju i promociji osobnog bloga, možete surađivati ​​s nekim utjecajem unutar vaše niše.

Još jedan kreativan način da proširite svoju vidljivost robne marke na webu jest da dobijete publicitet za vaše Amazon proizvode. Možete stvoriti priopćenja za tisak ili članke i poslati ih vijestima unutar vašeg tržišnog niša. Ako imate neke kontakte s masovnim medijskim kanalima kao što su TV, novine itd. , možete ih zatražiti da prikazuju vaše proizvode. Inače, možete platiti za oglašavanje svojih proizvoda na mrežnim medijima s vezom na vašu Amazon stranicu Source .

December 22, 2017