Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - učinkovita platforma za proširenje za Chrome

1 answers:
Grepsr je nevjerojatna i jednostavna web ekstrakcijska platforma, gdje korisnici mogu sakupljati i organizirati razne podaci iz mreže. Usredotočuje se na ne-tehničke korisnike koji su spremni platiti premiju kako bi svoje podatke prikupili i organizirali na dobro strukturiran način. Ovaj alat za ekstrakciju web stranica nudi sljedeće prednosti korisnicima:

Uštedite vrijeme i energiju

Korisnici mogu izvući brojne podatke s različitih web stranica bez potrebe za kompliciranim softverskih alata. Oni moraju redovito zakazivati ​​svoj kalendar radi skidanja zadataka. To je jednostavan program za struganje pomoću korisničkog sučelja razumljiv za tehničke korisnike. Danas mnogi korisnici koriste ovu platformu kako bi generirali sjajne rezultate za svoje tvrtke. Grepsr je zajamčeno da će im dostaviti prave podatke kad god je to potrebno.

Koristi učinkovite alate i automatizirane zadatke

Grepsr koristi neke stvarno nevjerojatne alate, kao i veliku podršku i integraciju. Kao rezultat, ona pruža jednostavnu platformu za svoje korisnike, koji žele koristiti posebne alate za izdvajanje gotovo sve od mreže. Na primjer, ovaj softverski program bavi se B2B podacima, kao što su cijene proizvoda, popisi zaliha, imena, kao i poslovni kontakti.

Pružanje korisnicima s nevjerojatnim timom za podršku

Nije uvijek jednostavan zadatak za pretraživače interneta da izdvoje sve potrebne podatke. Na primjer, ako pokušavaju prikupiti cijene određenih zaliha s web stranica i web stranica mijenja strukturu, njihovo postavljanje za ekstrakciju zahtijeva ponovnu obradu. To je posao koji stručnjaci Grespr može učiniti bez dodatnog novca. Tko koristi taj softver za struganje

Postoji nekoliko tvrtki na tržištu koje trebaju pronaći i organizirati svoje web podatke, kao što su velike agencije i trgovci na malo. Obojica zahtijevaju česte konkurentske podatke, a stručnjaci tvrtke Grepsr mogu im pomoći. Štoviše, mala poduzeća mogu također trebati tu pomoć da automatski kopiraju i zalijepe podatke s weba.

Kada korisnici kreiraju određeni projekt, ova softverska platforma ih analizira i šalje korisniku poseban citat (cijena). Nakon što se postavlja cijena, stvara se ekstrakt podataka i počinje postupak prikupljanja podataka. Grepsr stručnjaci obavještavaju pretraživače interneta putem obavijesti aplikacije ili e-pošte.

Ova platforma za ekstrakciju softvera koristi enkripciju razreda, tako da korisnici mogu biti sigurni da su svi njihovi podaci sigurni. Štoviše, trebaju znati da u bilo kojem trenutku žele imati potpunu kontrolu nad svojim podacima Source .

December 22, 2017