Back to Question Center
0

Semalt dijeli 7 najboljih svojstava alata za struganje

1 answers:

Pomoću programa Data Scraping Studio možete izdvojiti podatke s web stranica po vlastitom izboru u manje od

5 minuta. Bez sumnje, to je jedan od najboljih i najkorisnijih alata za web-struganje na Internetu. Data Scraping Studio ima snažan i user-friendly sučelje i ogrebotina podataka s Ajax web stranica, lozinkom zaštićene web stranice, jednostavne i dinamičke web stranice, XML, JSON i drugih sličnih izvora. Neke njegove nevjerojatne značajke navedene su u nastavku.

1. Jednostavno pretraživanje ključnih riječi:

Baš kao i svi drugi poznati skraperi, Data Scraping Studio pruža bolji način pretraživanja ključnih riječi. Morate samo preuzeti i aktivirati ovaj alat i koristiti je za organiziranje podataka na temelju ključnih riječi. To donosi puno ključnih riječi i fraza kako bi dobili inspiraciju. Dakle, to ne samo da oguljava vaše podatke, već i organizira na temelju ključnih riječi s kratkim repom i dugim repom.

2. Istraživanje tržišta:

Data Scraping Studio jedini je strugalac koji obavlja dobro pretraživanje tržišta za svoje korisnike. Za razliku od ostalih običnih strugala podataka , ovaj alat daje rezultate kvalitete na temelju vašeg pretraživanja. Stoga je savršen za trgovce, online istraživače, studente, novinare i znanstvenike.

3. Integracija web podataka:

Najbolji razlog za korištenje Data Scraping Studio je da pruža korisne mogućnosti za integraciju podataka na webu. Kompatibilan je s svim web preglednicima i operacijskim sustavima, što vam olakšava da ostružete svoje podatke i integrirate ih prema vašim željama.

4. Uspoređivanje podataka

Čak ni vrhunski uređaji za prikupljanje podataka ne mogu usporediti podatke dviju ili više web stranica. Srećom, Studio za struganje podataka ima ovu opciju i omogućuje analizu podataka različitih web stranica, pazeći da dobijete kvalitetne i pouzdane rezultate. Štoviše, ovaj alat malo mijenja podatke, uklanjajući sve pravopisne i gramatičke pogreške iz vaših izlaza.

5. Nadzire kvalitetu:

Ovaj program prati kvalitetu vaših podataka dok se kopira iz ekstrahiranih. To znači da ne morate paziti na ekstrakciju jer će ovaj alat automatski dobiti čitljive i skalabilne podatke u vašem omiljenom formatu.

6. Profil / Podaci o proizvodu pod uvjetom:

Korisnici ovog softvera imaju jednostavan pristup profilu i pojedinostima o proizvodu. To znači da ako upotrebljavate Data Scraping Studio za svoju e-commerce web stranicu, možete dobiti informacije od divova poput Amazon i eBay bez ugrožavanja kvalitete. Možete pokušati ovaj alat da biste dobili pojedinosti o proizvodu, popis njihovih imena, njihove opise, pa čak i slike. Dakle, možemo reći da je Data Scraping Studio izvrsna alternativa za Amazon Scraper i Facebook Data Extractor.

7. Obavijesti:

Različiti korisnici žale se na nedostatku upozorenja o greškama. Za razliku od običnih alata, Data Scraping Studio će vas upozoriti kada se podaci odbacuju. Trebate samo prilagoditi postavke i početi primati obavijesti izravno u pristigloj pošti. Također se možete upozoriti na mobilni uređaj pomoću posebnih opcija. Stoga je Data Scraping Studio kompletan softver koji ima za cilj učiniti vaš proces ekstrakcije podataka ugodnijim i praktičnijim. Najbolja stvar je da dolazi besplatno Source .

December 22, 2017