Back to Question Center
0

Semalt nudi razmatranje najboljeg besplatnog softvera za struganje podataka

1 answers:

Postoje različiti načini za dobivanje podataka iz blogova i web-lokacija po vašem izboru

. Neke od tehnika struganja podataka prikladne su za programere i poduzeća, dok su druge namijenjene neprogramerima i slobodnjacima. Web struganje je složena tehnika koja pretvara nestrukturirane podatke u strukturirane informacije. Primjenjuje se samo ako koristimo pouzdani i autentični softver i alate. Slijedeći alati stupaju u interakciju s web mjestima i prikazuju korisne podatke u organiziranom obliku.

1. Lijepa juha:

Ova Python knjižnica dizajnirana je za struganje XML i HTML datoteka. Lako je instalirati Beautiful Soup ako koristite Ubuntu ili Debian sustav.

2. Uvoz. Io:

Uvoz. io je besplatni alat za struganje webova koji nam omogućuje da se strugati podatke s obje složene i jednostavne web stranice i organiziramo ga u skup podataka. Najbolje je poznato po suvremenom sučelju i korisniku.

3. Mozenda:

Mozenda je još jedan koristan i nevjerojatan program za kopanje web stranica koji olakšava nas zaokretanje podataka i hvatanje sadržaja s više web mjesta. Dolazi i u besplatnim i plaćenim verzijama.

4. ParseHub:

ParseHub je vizualni alat za struganje weba koji pomaže u struganju teksta i slika. Ovaj program možete koristiti za dobivanje podataka iz vijesti, turističkih portala i online trgovaca.

5. Octoparse:

Hobotnica je klijentska web alat za struganje za Windows. Ona može pretvoriti nestrukturirane podatke u organizirani oblik bez potrebe za kodovima. To je dobro za programere i programere.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster je prekrasan web program za struganje koji služi i kao strugalicu i web alat za indeksiranje. To je naširoko koristi od strane SEO stručnjaka i omogućuje skeniranje sučelja na bolji način.

7. Connotate:

Connotate je automatski alat za struganje weba. Trebate samo zatražiti konzultacije i dati neke primjere kako želite izvući svoje podatke.

8. Zajedničko indeksiranje:

Zajedničko indeksiranje pruža nam korisne skupove podataka koji se mogu koristiti za indeksiranje naših web stranica. Sadrži i neobrađene podatke i izlučuje metapodatke za poboljšanje ranga tražilice vaše web lokacije.

9. Crawley:

Crawley je automatizirana usluga kopiranja podataka i ekstrakcija podataka koja može otimati više mjesta, pretvarajući svoje neobrađene podatke u strukturirani oblik. Rezultate možete dobiti u JSON i CSV formatu.

10. Sadržaj Grabber:

Sadržaj Grabber je jedan od najmoćnijih softvera za web struganje. To omogućuje praktično stvaranje samostalnih agenata za struganje weba.

11. Diffbot:

Diffbot je i alat za struganje podataka i web alat za indeksiranje. Pretvara vaše web stranice u API-jeve, dajući vam najbolje moguće rezultate.

12. Dexi. Io:

Dexi. io je idealan za profesionalce i pridošlice. Ovaj program obaranja weba automatizira vaše podatke i dobiva željene rezultate za nekoliko minuta. Ona dolazi i u besplatnim i premium verzijama i može nositi s JavaScript datotekama previše.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio prikuplja podatke iz HTML, XML, PDF dokumenata, kao i više web stranica. Trenutačno je dostupan samo za korisnike Windowsa.

14. FMiner:

FMiner je vizualni dizajner dijagrama i softver za web struganje koji vam omogućuje izgradnju projekata s opcijom makro snimanja.

15. Grabby:

Grabby je online web servis koji se može koristiti za struganje podataka s adrese e-pošte i web stranica. To je program koji se temelji na pregledniku koji ne zahtijeva instalaciju da bi se stvari obavile Source .

December 22, 2017