Back to Question Center
0

Semalt nudi razmatranje najboljeg besplatnog softvera za struganje podataka

1 answers:

Postoje različiti načini za dobivanje podataka iz blogova i web-lokacija po vašem izboru

. Neke od tehnika struganja podataka prikladne su za programere i poduzeća, dok su druge namijenjene neprogramerima i slobodnjacima. Web struganje je složena tehnika koja pretvara nestrukturirane podatke u strukturirane informacije. Primjenjuje se samo ako koristimo pouzdani i autentični softver i alate. Slijedeći alati stupaju u interakciju s web mjestima i prikazuju korisne podatke u organiziranom obliku.

1. Lijepa juha:

Ova Python knjižnica dizajnirana je za struganje XML i HTML datoteka. Lako je instalirati Beautiful Soup ako koristite Ubuntu ili Debian sustav.

2. Uvoz. Io:

Uvoz. io je besplatni alat za struganje webova koji nam omogućuje da se strugati podatke s obje složene i jednostavne web stranice i organiziramo ga u skup podataka. Najbolje je poznato po suvremenom sučelju i korisniku.

3. Mozenda:

Mozenda je još jedan koristan i nevjerojatan program za kopanje web stranica koji olakšava nas zaokretanje podataka i hvatanje sadržaja s više web mjesta. Dolazi i u besplatnim i plaćenim verzijama.

4. ParseHub:

ParseHub je vizualni alat za struganje weba koji pomaže u struganju teksta i slika. Ovaj program možete koristiti za dobivanje podataka iz vijesti, turističkih portala i online trgovaca.

5. Octoparse:

Hobotnica je klijentska web alat za struganje za Windows. Ona može pretvoriti nestrukturirane podatke u organizirani oblik bez potrebe za kodovima. To je dobro za programere i programere.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster je prekrasan web program za struganje koji služi i kao strugalicu i web alat za indeksiranje. To je naširoko koristi od strane SEO stručnjaka i omogućuje skeniranje sučelja na bolji način.

7. Connotate:

Connotate je automatski alat za struganje weba. Trebate samo zatražiti konzultacije i dati neke primjere kako želite izvući svoje podatke.

8. Zajedničko indeksiranje:

Zajedničko indeksiranje pruža nam korisne skupove podataka koji se mogu koristiti za indeksiranje naših web stranica. Sadrži i neobrađene podatke i izlučuje metapodatke za poboljšanje ranga tražilice vaše web lokacije.

9. Crawley:

Crawley je automatizirana usluga kopiranja podataka i ekstrakcija podataka koja može otimati više mjesta, pretvarajući svoje neobrađene podatke u strukturirani oblik. Rezultate možete dobiti u JSON i CSV formatu.

10. Sadržaj Grabber:

Sadržaj Grabber je jedan od najmoćnijih softvera za web struganje. To omogućuje praktično stvaranje samostalnih agenata za struganje weba.

11. Diffbot:

Diffbot je i alat za struganje podataka i web alat za indeksiranje. Pretvara vaše web stranice u API-jeve, dajući vam najbolje moguće rezultate.

12. Dexi. Io:

Dexi. io je idealan za profesionalce i pridošlice. Ovaj program obaranja weba automatizira vaše podatke i dobiva željene rezultate za nekoliko minuta. Ona dolazi i u besplatnim i premium verzijama i može nositi s JavaScript datotekama previše.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio prikuplja podatke iz HTML, XML, PDF dokumenata, kao i više web stranica. Trenutačno je dostupan samo za korisnike Windowsa.

14. FMiner:

FMiner je vizualni dizajner dijagrama i softver za web struganje koji vam omogućuje izgradnju projekata s opcijom makro snimanja.

15. Grabby:

Grabby je online web servis koji se može koristiti za struganje podataka s adrese e-pošte i web stranica. To je program koji se temelji na pregledniku koji ne zahtijeva instalaciju da bi se stvari obavile.

December 22, 2017
Semalt nudi razmatranje najboljeg besplatnog softvera za struganje podataka
Reply