Back to Question Center
0

Postoje li neki izvanredni alati za ključne riječi u Amazonu za početnike?

1 answers:

Već je poznato da je rješavanje odgovarajuće ključne riječi među ključnim komponentama Search Engine Optimization (SEO) i suvremenog koncepta digitalnog marketinga i cijelog poslovanja e-trgovine, zanemarujući tamo gdje prodajete. Neki stručni SEO kažu da je "sadržaj kralj. "I to ima smisla ne samo za originalnu optimizaciju pretraživanja na glavnim motorima kao što je Google, već i za tvrtke koje se bave prodajom i praktički bilo koji online projekt koji se bavi prodajom na mreži, kao što je Amazon. I neka je lice - to bi trebao biti izvan pitanja koja posebno početnik prodavači na Amazonu trebaju ključne riječi softvera najviše od svega.

I ne samo ostati izvan niša protivnika i početi graditi svoju reputaciju i autoritet kao uspješni trgovci vrijedi kupiti s. Stvar je u tome što nitko uopće ne može preživjeti u toj oštroj konkurencijskoj konkurenciji, osim ako se ne podržava s pravim softverskim ključnim riječima iz Amazonke, praćenjem pomagača i alatom za određivanje cijena kako bi ažurirani popisi proizvoda. U konačnici - osvojiti kutija za kupnju i ostati među najkontroverznijim proizvodima koji se prodaju tamo. Dakle, s obzirom na to da sama istraživanja ključnih riječi, kao i vrijedni dugoročni prijedlozi za konkurenciju, zapravo predstavljaju neizmjernu nužnost, a ne bilo kakvu vrstu luksuza, evo nekih izvanredne načine odabira jednostavnih, ali ipak uistinu uspješnih Amazon softverskih alata za ključne riječi za početnike. Nadam se da ćete dobiti dobar kickstart s njima, naravno, bez trošenja denar, kao i svaki od sljedećih Amazon ključnih softverskih alata je dostupan u otvorenom pristupu na webu, ili barem njihove osnovne verzije.

Google AdWords alat za planiranje ključnih riječi

Može izgledati kao ne-umirujuće, ali ovaj osnovni alat koji koristi najveći dio onih starih škola SEO može isto tako poslužiti i novak prodavača na Amazonu kao ključnu riječ softver koji stvarno radi. Stvar je u tome što je ovo osnovno rješenje tako posebno za početnike. Uglavnom zato što je ovaj zadani alat za pretraživanje divova u svijetu prilično dobar za davanje velike slike koja prikazuje sve svoje potencijalno nagrađene pojmove za pretraživanje i kombinacije dugih repova, njihovu trenutnu razinu konkurencije (inače, koliko su te ključne riječi teže rangirati) , kao i prosječne količine pretraživanja za glavne ključne riječi. I nema potrebe reći da podaci koje pruža Google moraju biti najširi i najvjerojatniji, a ne samo s jednog tržišta (kao što su Amazon, eBay, Walmart itd.).), ali se prikupljaju iz cijelog indeksa organskog pretraživanja koji je dostupan na Internetu.

Evo kratkog popisa glavnih prednosti koje pruža Googleova alat za planiranje ključnih riječi kada se koristi kao softver za istraživanje ključnih riječi Amazon:

  • dobivanje vašeg popisa proizvoda za novu ključnu riječ ili kombinaciju dugih repova. Samo unesite relativnu nišu, bilo koji kontekstualni izraz, kategoriju proizvoda, web stranicu ili proizvođača - a vi ste gotovi.
  • Imati veliku sliku opsega pretraživanja za sve ključne riječi s trendom ključnim riječima proizvoda ili potencijalno nagrađivane kombinacije pretraživanja koje koriste korisnici uživo diljem svijeta.
  • Pomnožite glavne popise ključnih ključnih i već dobro ciljanih ključnih riječi odmah dobivajući vrlo korisne uvide i prijedloge za dugoročnu ključnu riječ. I ne zaboravite da Googleov alat za planiranje ključnih riječi predstavlja pravi zlatni potencijal za brzo prepoznavanje vaših najuglednijih ključnih riječi specifičnih za regiju ciljanu po lokaciji (i. e. , grad, država i zemlja). Za razliku od ostalih popularnih softverskih alata za ključne riječi u Amazonu, ovaj cjeloviti alat je uglavnom namijenjen da vam daje precizan uvid u ključne riječi - uhvatio je izravno od vaših niša protivnika

, ili prikupljene od najuspješnijih koje prodaju negdje drugdje na webu. Imajući i osnovnu besplatnu i plaćenu verziju pune verzije, ključna riječ Spy je stvarno lijepo rješenje za početnike prodavačima kako bi brzo procijenili opseg pretraživanja za bilo koju ključnu riječ, u skladu s pružanjem masivnog paketa povezanih kombinacija pretraživanja i predlaganjem svih dugih repova kombinacije (s mogućim opcijama ključnih riječi LSI) koje preporučujete za rangiranje. Alat za ključne riječi SEMrush

Ovaj izvorni SEO okvir ima svoj vlastiti servisni alat koji lako može postati vaše drugo veliko alternativno rješenje kada je u pitanju odabir pravog Amazon ključne riječi softver. Među najjačim stranama, sljedeće značajke za sveobuhvatno istraživanje ključnih riječi pokazale su prilično dobrom izvedbom: procjena težine za pojedinačnu ključnu riječ, prilagođenu mjesečnu procjenu volumena pretraživanja, upravljanje PPC oglasima, konkurentno istraživanje i analiza organskog prometa vaših tržišnih protivnika.

Alat za ključne riječi

Ovaj samoobjasni naslov naslov je vrlo korisne softverske platforme za ključne riječi Amazon. Da, Alat za ključne riječi nije samo jedan pomoćnik za ključne riječi, već čitava on-line platforma koja nudi besplatnu osnovnu verziju dostupnu prodavačima Amazonovih novaka kako bi pronašle ključne riječi s najboljom izvedbom i izraze za pretraživanje dugih repova za njihove popise proizvoda. Imajte na umu, međutim, da biste otkrili neke stvarno napredne i lukav značajke ove platforme, iskusnijih velikih trgovaca koji se prodaju na Amazonu morat će platiti za svoju naprednu verziju poznatu kao alat za ključne riječi Tool.

KwFinder Research Tool

KwFinder je posljednji Amazon softverski alat za ključne riječi koji bih vam želio pokazati za danas. Ta će vam opcija najbolje odgovarati kada se radi o generiranju masovnih potencijalno osvojivih ključnih riječi s dugim repom i fraze za pretraživanje proizvoda koji su do sada popularni među kupcima uživo. KwFinder je jednako korisno ne samo za Amazonu, već i za ostale popularne popularne e-trgovine (kao što su eBay, Walmart, Alibaba trgovina itd.), kao i neke druge, čak i ne-prodajne mjesta, kao što je YouTube video hosting usluga, druga na svijetu najposjećenija web stranica. Uostalom, pronašao sam KwFinder još više koristi, osobito za niz korisnih značajki kao što je njegov jednostavan postupak odabira kopiranja za brzo premještanje mojih popisa, s alternativnim, ali ne previše široko korištenim prijedlozima iz latentne semantičke indeksiranje, skup korisnih povezanih pitanja za svaku potrebnu ključnu riječ, kao i potencijalne poteškoće u rangiranju Source .

December 22, 2017