Back to Question Center
0

Semalt: Što je sadržaj struganje? 4 vrste web sadržaja koji je ogrnut na internetu

1 answers:

Sadržaj za struganje je dupliciranje sadržaja web stranica ručno ili kroz niz alat. Većina webmasteri i blogeri štite njihov sadržaj prema zakonskim propisima o autorskim pravima, a objavljivanje ukradenih podataka kao originalnog je ozbiljan zločin!

Nažalost, web sadržaj uglavnom je oštećen zbog upitnih i ilegalnih svrha poput industrijske špijunaže, plagiranja i krađe podataka. Međutim, legitimne i autentične svrhe struganja sadržaja su unos podataka, upravljanje sadržajem, migracija podataka, konkurentska inteligencija, upravljanje reputacijom ili poslovna analitika.

Četiri različite vrste sadržaja koji se kopaju na internetu:

Neki webmasteri i blogeri koriste sadržaj s renomiranih web stranica i blogova, s obzirom da je povećanje volumena stranica na njihovim web stranicama dobar za pretraživanje ljestvici motora. I u stvari, svaki je sadržaj osjetljiv na struganje, ali u nastavku se spominju četiri glavne vrste ugraviranog sadržaja.

1. Digitalni izdavači i imenici:

Digitalni izdavači i online direktorije često ciljaju programeri i programeri koji imaju za cilj ogrebati sadržaj tih platformi za privatne blogove. Vikati. com je takav primjer. Ovaj multinacionalni davatelj internetskih usluga i online imenik stekli su ogroman uspjeh posljednjih mjeseci. Puno sadržaja na ovoj stranici je struganje, a neželjene pošte uvijek traže načine da se otme više svojih stranica. Slično tome, Manta je poznata web stranica na kojoj se više od 20 milijuna brandova registriralo u marketinške svrhe. Nažalost, većina sadržaja je ogrezla, a za tu svrhu koristi se velik broj botova.

2. Nekretnine:

Nekoliko godina prije, agenti za nekretnine napali su sadržajni strugal, a oporavak ih je koštalo više od 10 milijuna dolara.

3. Putovanja:

Izgleda da je sadržaj gotovo svih putnih portala uklonjen. Te tvrtke ne samo da pružaju informacije o najboljim odredištima u svijetu, već i pružaju putničke usluge svojim klijentima. Putničke web lokacije jednostavni su cilj filtara sadržaja. Neke od vodećih online agencija koje su u opasnosti su Kayak, TripAdvisor, Priceline, Trivago, Expedia, i Hipmunk. Oni su izgradili multibillion dolar meta-pretraživanje tvrtke, a njihov sadržaj se često strugati i ponovno se koristi na male veličine web stranice i blogove.

4. E-commerce:

Istina je da sadržaj e-commerce web stranice ne može biti strugati lako, ali web stranice kao što su eBay i Amazon još uvijek su struganje za cijene i opise proizvodnje Source .

December 22, 2017