Back to Question Center
0

Kako dobiti relevantne povratne veze na jednostavan način?

1 answers:

Možda ste čuli od naših prethodnih članaka o značaju izgradnje veze za optimizaciju web stranice. Povratne veze ključne su za SEO zbog brojnih čimbenika - poboljšavaju vidljivost web stranice na stranici s rezultatima pretraživanja; oni podižu autoritet web stranica u očima Googlea; oni stvaraju konstantni protok prometa na web stranici i povećavaju reputaciju domene. Dakle, ako želite stvoriti jak profil veza kako biste maksimalno povećali promet prometa tražilice, potrebna vam je dobra strategija povratne veze koja vam odgovara.


Recimo neke riječi o ulozi povratnih veza u procesu optimizacije. Poveznice su jednostavan koncept - kada se neka domena povezuje s vama, ta se vanjska veza smatra pozadinskom vezom. Kritična uloga u izgradnji veze igra kvalitetu izvornog oblika u kojem dolazi veza. Tražilice procijeniti kvalitetu backlink od broja određenih kriterija koji uključuju autoritet domene, broj i kvalitetu vanjskih linkova koji upućuju na ovoj domeni, relevantnost sadržaja na povezane jedne web izvora, i tako dalje. Ako svi ovi kriteriji pokazuju pozitivan rezultat, web izvor će dobiti viši rang.

Svaki povratni veznik daje određenu količinu veze sok na temelju svoje reputacije, povijesti i ovlasti u određenoj tržišnoj niši. U skladu s tim, povratne veze visokokvalitetnih web-izvora PR 9 ili 10 učinkovitije su od niskokvalitetnih povratnih veza s neželjenih afilijacijskih web stranica koje ne posjeduju nikakvu vrijednost za korisnike.

Uz sve što je rečeno, ako želite rang na Google stranici s rezultatima pretraživanja, morate dobiti relevantne i kvalitetne povratne veze s visokih PR web stranica.

U ovom članku ćemo raspravljati o nekoliko lukav način kako dobiti kvalitetne povratne veze lako. Nadam se da će vam ove tehnike pomoći da rangirate svoju web lokaciju za ciljanu pojmove za pretraživanje. Dakle, neka se bliži pogled na te tehnike povezivanja.

Pisanjem izjave o kvaliteti dobivate priliku da obogate svoj profil veze s relevantnim povratnim vezama s mjerodavnih web mjesta. Kad god kupite neke proizvode ili usluge vrijedne vaše kreditne sposobnosti, možete ostaviti izjavu na web mjestu dobavljača. Svjedočanstva obično imaju vezu s vašom web-lokacijom da bi dokazale da je svjedočanstvo organizirano izrađeno. Pomoći će vam da lako dođete do povratne veze na svoju web-lokaciju bez trošenja centa. Ako stavite vezu nofollow na vašu izjavu, molimo vas da ih zamolite da ga promijenite na live linku dofollow. RSS adresari

Na webu možete pronaći brojne RSS imenike koji korisnicima omogućuju razne blogove, forume ili web izvore za različite teme. To je savršena prilika za bilo koju web stranicu da biste dobili besplatnu pozivnu vezu dofollow iz jednog od tih relevantnih direktorija. Sve što trebate jest da pošaljete svoj RSS feed u ove direktorije. Možete to učiniti ručno ili automatski. Ako želite to učiniti automatski, možete koristiti program koji se zove Fast RSS Submitter. Ovaj program će vam pomoći da pošaljete svoju domenu na više od 100 RSS adresara automatski, štediš puno vremena i napora Source .

December 22, 2017