Back to Question Center
0

Što treba imati na umu dok gradite relevantne povratne veze za najbolju SEO izvedbu?

1 answers:

Ne treba reći da je zgrada relevantne povratne veze za SEO pravi način ima neke skrivene stvari koje treba imati na umu svaki početnik webmaster i vlasnik web stranice. To je istina, uglavnom zbog toga što cijeli proces stvaranja čisto relevantnih povratnih veza koje nikada neće povrijediti vaše rangiranje ima puno koraka i strana. I prečesto se držati podalje od zabrljati stvari dokazuje da je mnogo izazovniji nego što većina nas može misliti. Zato ću vam pokazati neke od najčešćih zamki o izgradnji kvalitetne veze. Znajte što bi se trebalo izbjegavati po svaku cijenu - ili barem točno odrediti kada ih prepoznate na svojoj web-lokaciji ili blogu. Mislim da bilo koja od sljedećih pogrešaka može lako pretvoriti čak i vaše najbolje relevantne povratne veze u beskorisni komad smeća - gotovo ni u kojem trenutku. Štoviše, kada je riječ o ekstremima, samo jedna "toksična" veza može nepovratno utjecati na dugotrajnu izvedbu SEO-a na duži rok.

Očite pogreške

Bolje vam barem kratak pogled ovdje. Nemojte preskočiti ove očite pogreške - samo se zapitajte da li zaista imate sve što vam je na raspolaganju, a vaša web stranica ili blog nikada neće biti povezani:

 • bilo koje web stranice ili blogove s lošim ili čak sumnjivim ugledom (da ne spominjemo one koji su već zabranjeni na Googleovom indeksu);
 • irelevantnih izvora niša, ili bilo kojih mjesta koja imaju bilo kakve veze s najružnijim industrijama, kao što je preljub, kockanje ili ljekarna;
 • izvora treće strane koji izgledaju poput standardnih web stranica, blogova ili foruma, ali imaju tone naizgled relevantnih povratnih veza u vlastitim profilima veza ili nude ih za prodaju i / ili razmjenu. Tamo treba sve samoobjasniti, jer se prijave za bilo koju od navedenih opcija najvjerojatnije će uzrokovati štetu vašem trenutnom pretraživačkom rangiranju, a ne uživati ​​u mjerljivom poboljšanju vaše strategije u SEO na ljestvici. Jednom smo napravili čak i očigledne stvari besprijekorno jasne, u nastavku, ukazat ću nekoliko vjerojatno najopasnijih ali još uvijek često podcijenjenih pogrešaka. Kada je riječ o izgradnji relevantnih povratnih veza, ovdje je ono što obično ubija igru:

  • Pogrešan tekst sidra

  i nemojte ih koristiti u pucnjavi u mraku. Preporučujem da se dublje ukopate u temu, jer samo čvrste komercijalne sidra koji izgledaju prirodno mogu stvarno povećati vaše pretvorbe. Ugnana je istina da potpuno pogrešni ili čak i dijelovi neispravan tekstni sidro mogu vam savršeno pretvoriti u ispravne i relevantne povratne veze u stvarnom razlogu pada ocjene ili čak ručne kazne.

Baš kao i prethodna, ta će stvar biti potrebna

  više in-dubina studija. Naravno, samo DoFollow povratne veze mogu zapravo zadovoljiti potrebe SEO na ljestvici. Istodobno - ako manipuliraš ili malo pretjerate s njima - sve će najvjerojatnije završiti s jednako teškim posljedicama. Neka se suočimo - čak i ako imate lijepu sretnu pobjedu s otkrivanjem puno dobrih i pouzdanih izvora vrijednih za izgradnju

  • veze s njom, nikad ne bi smjeli pobjeći - samo da iskoristite sve nove mogućnosti u roku od nekoliko sati ili preko noći. I bilo oštro povećanje - bilo u kvaliteti ili količini veze - definitivno nije ono što treba pohvaliti. Zapamtite, izgradnja relevantnih veza koja će vam trajno služiti najboljom izvedbom u SEO-u - sve je u ravnoteži Source . Nikada nemojte se ustručavati pitati se: Da li sve izgleda potpuno prirodno? Jeste li potrošili dovoljno vremena za odabir pravih izvora? Jeste li sigurni da je sve u vezi povratnih veza na mjestu i učinjeno samo za jasnu svrhu?

December 22, 2017