Back to Question Center
0

Mogu li dobiti visoku povratnu vezu od tvrtki koje prodaju veze?

1 answers:

Danas se čini da je zastrašujuće za mnoge SEO i profesionalne web programere kada je u pitanju prilično zajednička rasprava o kvalitetnim povratnim vezama i optimizaciji pretraživanja. Zašto? Budući da je prečesto zadatak postizanja visokih povratnih veza bez oštećenja web stranice ili bloga, svakako izazovna zadaća. Najčešće, glavni cilj SEO je povećanje stope CTR-a, povećanje prometa, kao i povećanje broja konverzija web stranice. A ako želite dobiti visoku povratnu vezu od tvrtki koje prodaju veze - ima puno tih momaka koji guraju svoje "usluge" preko weba - ovdje su samo neke hladnoe činjenice o plaćenom link buildingu. Stvar je u tome da Google povremeno može otkriti sve sumnjive aktivnosti koje se pojavljuju kod vaše web stranice ili bloga (npr. e. , masivni mrijestovi niskokvalitetnih plaćenih povratnih veza, korištenjem skrivenih sidra, neželjenih sadržaja i svih drugih sredstava ili lukavih shema badass Black-Hat i Gray-Hat SEO). S obzirom na najgori scenarij kada dobijete visoku povratnu vezu od previše beskrupuloznih pružatelja usluga (npr. e. , niskokvalitetni direktori, automatske pretplate na forumu, link farmi i link kotači - a. k. link razmjene) - sve bi također moglo završiti s uništenjem. Mislim da vaša web stranica može biti zabranjena iz online pretraživanja jednom i zauvijek. Dakle, s obzirom na takav ozbiljan rizik dolje dolazi sve što trebate znati o plaćenim povratnim vezama, glavnim vrstama rangiranja i kako ih najbolje izbjeći, barem najčešće nastale. Najvažnije vrste kaznenih kazni

Prije svega, neka se suočimo - neke kazne za rangiranje mogu ograničiti samo dio vašeg web prometa, a ostatak oni se obično nameću na razini cijelog web mjesta. S obzirom na najčešća kršenja kupnje ili prodaje povratnih veza, postoje tri različite vrste rangnih kazni - djelomično podudaranje, kazna za cijelo područje i potpuno uklanjanje.

  • Djelomično podudaranje - označava ručnu kaznu kojom se web stranica ili blog spuštaju prema rezultatima pretraživanja. Često se događa kada Google otkrije čudnu aktivnost svakako neželjenog prirode, obično povezanu s manipuliranjem s previše ključnih riječi i ključnih riječi - samo da pumpa više prometa i bez isporuke stvarne vrijednosti s sadržajem stranice.

  • Široka kazna - to bi bio vrlo ozbiljan utjecaj s vrlo ozbiljnim posljedicama. S mogućom sposobnošću smanjivanja do polovice Vašeg web prometa, ova vrsta rangne ​​kazne obično se primjenjuje kada je u pitanju korištenje Gray-Hatovih povratnih veza, na primjer sa skrivenim sidrama, čisto nevažnim ili čak ne potpuno legalnim sadržajem nečistoće poput ljekarne, preljub ili kockanje. Ako imate posla s prodavačem niskokvalitetnih veza koji obećava dobivanje visokih povratnih veza na web-lokaciju - gotovo ni u kojem trenutku - vrijeme je da se alarmirate. Kao što vjerojatno podižete crvenu zastavu s Googleom i prijavite se za kaznu.
  • Potpuna eliminacija - govori sama za sebe. Mislim da ide na eksploatacijsku trgovinu povratnom vezom može lako učiniti stvar još gore. Mislim na najnesretniji tijek događaja kada se vaša web stranica ili blog osveti za teška zlostavljanja s onim neetičnim trgovima za izgradnju veze ili trgovinske sheme - i jednostavno se izuzima iz indeksa pretraživanja. Najčešće, takav nesretan ishod nazire se i zbog nedovoljno kvalitetnih veznih "tvrtki" i njihovih očajničkih "klijenata" Source .

December 22, 2017