Back to Question Center
0

Kako stvoriti brojne povratne veze odjednom?

1 answers:

Trenutno svi znaju da povratne veze nisu stvorene jednako. Uspostavljanje veze bilo je jednostavne tehnike optimizacije tražilice prije nego što je Google utvrdio ažuriranje Penguin. Danas, ako napišete mnogo članaka i pošaljete ih na različite web stranice za slanje članaka, neće vam dati nikakve rezultate niti uzrokovati kazne za tražilice. I, zapamtite, nitko ne zna što će Google sljedeće učiniti. Svaki put kada pokušate igrati algoritam pretraživanja igara, morate biti spremni da biste dobili sankcije.

Međutim, to nije razlog da se prestane raditi za prikupljanje veze. Umjesto toga, morate naučiti kako pravilno generirati kvalitetne ulazne veze.

Ne vjerujte nikome tko tvrdi da je veza zgrada je mrtva. Povratne veze ostaju primarni faktor. Međutim, samo organski i jednako dobiveni linkovi mogu donijeti rezultat.

Ovaj je post namijenjen podijeliti s vama korisne savjete o tome kako graditi veze na skalabilan način.

Kako stvoriti zdravo zdanje temelja temelj?

Zamislimo da izradite novi sadržaj i želite ga promovirati na stranici Google rezultata pretraživanja. Budući da znate da poboljšani visoki PR rezultat veza s kvalitetnim web-mjestima, ne bi bilo smisla generirati ulazne veze što je brže moguće? Nije razumno izgraditi puno ulaznih veza za novi sadržaj u kratkom vremenskom razdoblju. Takve aktivnosti izgledat će sumnjivo za Google. Bolje je rješenje pomoći Googleu pronaći i indeksirati vaš sadržaj. To će potrajati neko vrijeme, ali posjedovati više vrijednosti na Vašem sučelju. Nakon indeksiranja vašeg sadržaja, možete dobiti sokove s organskom vezom i poboljšati svoje ljestvice.

Kako pomoći Googleu da pronađe i indeksira vaš sadržaj?

Da biste ubrzali proces indeksacije sadržaja, možete koristiti Alexa alat. Web alati za indeksiranje analiziraju ovu stranicu cijelo vrijeme. Kada unesete URL domene na alat Alexa, automatski će dodati vašu novu, optimiziranu stranicu u bazu podataka. Kada alat za indeksiranje pretraživanja ponovno analizira vašu web-lokaciju, Google će također analizirati izvorni sadržaj.

Drugi učinkovit način privlačenja Google robota na vaš sadržaj je stvaranje infografskih podataka temeljenih na podacima. Moglo bi raditi za vas kao što društveni mediji pomažu kod bržeg indeksiranja i vidljivosti. Zato ako je vaš novi sadržaj postao popularan na društvenim medijskim platformama, daje Googleu signal da korisnici pronalaze kvalitetu vašeg sadržaja i veze. To znači da do trenutka kada počnete generirati vanjske veze oko ovog kvalitetnog dijela sadržaja, svaka web-veza postaje organska.

Međutim, morate biti sigurni da dijelite relevantne i korisne za sadržaj čitatelja jer svaki novi članak, post ili veza trebaju pružiti dodatnu vrijednost vašim potencijalnim klijentima.

Uobičajena, zastarjela izgradnja veze u pravilu ne zanima krajnjeg korisnika. Međutim, da biste dobili kvalitetnu vezu soka i izgledali prirodno u očima tražilica, morate se usredotočiti na željenu ciljanu publiku. Vaši čitatelji ne bi trebali žaliti što prate predloženu vezu Source .

December 22, 2017