Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati praktični način stvaranja povratne veze s EDU web stranicama?

1 answers:

Nema potrebe da kažete da čak i jedan povratni vez na web stranicu EDU može biti vredniji za vašu web stranicu ili blog, a ne na paket normalnih s visokim rezultatom PageRank. Nažalost, povezivanje s obrazovnim izvorima nije tako lako kao što mislite. Ali imam nekoliko radnih metoda za dovršavanje zadatka - proizvodnjom kvalitetnog obrazovnog sadržaja kako bismo dobili zasluženu povratnu vezu s EDU domena. I ispod ću pregledati ovu shemu korak po korak. Stvaranje kvalitetnog obrazovnog sadržaja

  1. Možete zaraditi povratnu vezu s EDU web stranice - razvijanje dobrih odnosa, na primjer s sveučilištima ili visokim učilištima, na ponuditi im komad sadržaja zvuka za to. Napominjemo, međutim, da će to biti dugotrajni zadatak da se vi sami obavite. Zato ćete prije svega morati dobro razmišljati ako sami možete napisati visokokvalitetni obrazovni sadržaj ili izvršiti zadatak profesionalnim piscima - bilo outsourcingu kvalificiranim slobodnjacima ili uzimajući u obzir najam potpuno osposobljenog marketinškog sadržaja.
  1. Naravno, postoje i neki drugi opcionalni načini za koje bi vjerojatno trebalo malo manje vremena. Međutim, većina njih može se jednostavno tumačiti kao spam, ako se ne izvrši u potpunosti. Dakle, vjerujem da biste trebali pokušati zaraditi povratnu vezu s EDU web stranice s kvalitetnim sadržajem ionako.
  1. Postavite fokus na stvaranje visokokvalitetnog i jedinstvenog članka koji bi prilično privlačio ciljanu publiku - ovaj put najvjerojatnije ćete se baviti studentima, mentorima ili osobljem odgovorni članovi. Na taj način, ne zaboravite da biste trebali pružiti stručni sadržaj koji se zapravo može koristiti za obrazovne svrhe - to će zahtijevati od vas da pokrenete in-dubina istraživanja ili barem skup vrijednih životnih vještina.

Vrijeme je da se spustite u posao i započnete. Postoji nekoliko praktičnih načina razvijanja dobrih odnosa s pravim ljudima. Evo kako ih možete zavesti da objavite svoj stručni sadržaj i povezujete natrag na svoju web stranicu ili blog:

Stvaranje projekta

Prije svega preporučujem razmatranje obostrano korisnog projekta koji će se razviti, primjerice u suradnji s profesorima sveučilišta ili fakulteta. Sve što vam treba ovdje jest samo saznati koje bi teme bile od vrhunskog trenutnog interesa i visoke vrijednosti za sve njih - kako odgajatelje, tako i lokalne studente. Na taj način, budući da je sve unaprijed dogovoreno - slobodno možete započeti s pisanjem obrazovnog sadržaja koji će biti objavljen na njihovoj internetskoj stranici za učionicu.

Charity Partnership

Potom pokušajte stvoriti karitativni partnerstvo - ozbiljno, mnogi koledži uvijek voljni i spremni za objavljivanje svojih sponzora. Sve što vam treba ovdje jest ponuditi obostrano koristan posao - pobrinite se da se vaš sadržaj bavi pravim pitanjima, kao što je vaše stalno partnerstvo ili bilo koje druge rasprave na fakultetskoj temi koje zahtijevaju široku javnu pažnju. Možete također stupiti u kontakt s najboljim sveučilišnim blogerima - i jednostavno predložiti dodavanje gostujućih blogova na obrazovnim stranicama kako biste dobili povratnu vezu s EDU domene. Jednostavno razmislite kako ih možete učiniti sretnim da objavite svoj sadržaj - razmislite o kretanju stručnosti, savjetima za traženje posla, poslijediplomskim kontaktima ili priča o uspjehu itd.

Za zaključak

Pratite svaku nedavnu vezu na web stranicama EDU-a nakon što prođe. Istodobno, preporučujem "pingiranje" izvora svake novo stvorene veze pomoću pingmyurl. com ili bilo koji drugi slični online alat. Na taj ćete način zvati robote za indeksiranje pretraživanja kako bi se vaši novi povratni vezani oglasi učinili bržim, stoga potražujući za svakom bržu promociju rangiranja Source .

December 22, 2017