Back to Question Center
0

Koji su načini za brzo povezivanje povratnih veza?

1 answers:

Link building je primarni i najzahtjevniji aspekt tražilice optimizacije. Utječe na poziciju web mjesta i stvara Google dojam o određenoj domeni. Uloga dolaznih veza u SEO je prikazana u broju rang faktora studija.

Međutim, neki webmasteri i dalje sumnjaju u utjecaj i koristi od ulaznih veza. Tvrde da se Googleova oslanjanje na povratne veze smanjuje. Međutim, htio bih ih odnijeti tamo. Povratne veze ne mogu nestati u bilo kojem trenutku jer igraju značajnu ulogu u algoritmu Google rangiranja. Nedavne studije pokazuju da je broj domena koji povezuju stranicu povezan s rangom više nego bilo koji drugi faktor. Ako ozbiljno ne uzimate ove podatke, pokušajte sami istražiti. Umetnite ciljanu ključnu riječ u Semalt Web Analyzer i pogledajte stranice s najboljim rezultatima. Svi oni imaju puno dolaznih veza. Čak i ako ciljana ključna riječ nije previše konkurencije, TOP rangirane web stranice imat će brojne ulazne veze.

U ovom članku ćemo raspravljati o tome kako izgraditi povratne veze brzo i učinkovito. Koristili smo neke od ovih strategija za izgradnju veza kako bismo potaknuli našu ljestvicu naših klijenata. Dobili smo pozitivne rezultate i razvili profile veze naših klijenata.

Idemo dalje! Nadam se da će vam ove informacije imati vašu dobru kvalitetne veze na vašu web-lokaciju.

  • Stvaranje veza kanala s prilagođenim tražilicama

  Kao pravilo, web-lokacije koje su vam u prošlosti povezane vjerojatno imaju veću vjerojatnost za to. Oni to rade jer su već ljubitelji onoga što radite i pisate. Vjerojatnije će biti zainteresirani za bilo koji novi sadržaj koji objavite i povezati s njom. Slika za koju imate bazu podataka svih web izvora koji su već povezani s vama, i stoga će vjerojatno biti zainteresirani za vaš novi sadržaj. Nedvojbeno će biti luda moćna za vaše online poslovanje jer možete dobiti stalni protok dolaznog prometa na svoju web lokaciju.

  Možete izraditi takvu bazu podataka pomoću Google CSE. Sve što trebate je slijediti ove korake:

  1. Pronađite web izvore koji se već povezuju s vama;
  2. Učitajte ove izvore u prilagođenu tražilicu;
  3. Pronađite veze za budućnost. Prijavite se Googleovom CSE alatu i stvorite novu tražilicu u kojoj se nalazite

   . Zatim unesite web stranicu koju želite pretražiti i ime nove tražilice za prilagođeno pretraživanje. Prijeđite na sljedeću karticu i pogledajte vrijednost u ćeliji A1. Trebao bi biti oblikovan kao "domena". com. "Morate kopirati zalijepite ove podatke u odjeljak" sučelja za pretraživanje "na svojoj prilagođenoj tražilici. I konačno, kliknite gumb "create" (Kreiraj).

   Međutim, ako želite pretražiti mnoge domene iz profila povratne veze, morate dodati drugu domenu koju imate. Zato trebate kliknuti gumb "Uredi tražilice" i dodati više web-lokacija. Možete odabrati opciju "za skupno dodavanje web lokacija" i kopirati popis domena u okvir. Odaberite funkciju "uključi sve stranice na tim web mjestima" i kliknite "spremite". "

   Sada je vaša prilagođena tražilica spremna. Možete ga koristiti za traženje izgleda za izgradnju veze svaki put kada objavite novi sadržaj.

   Ova taktika izgradnje veza može postati učinkovitija ako vaš profil veze raste jer imate opsežnu bazu podataka web izvora za pretraživanje preko Source .

December 22, 2017