Back to Question Center
0

Je li automatizirana veza opasna za optimizaciju tražilice na webu?

1 answers:

Vjeruje se da će ručno postavljanje veza postati zastarjelo 2017. godine. Ovaj je koncept razgovarao mnogo puta, ali još uvijek nema jasne izjave prema njemu.

Općenito govoreći, ručno povezivanje zgrade je proces aktivnog pokušaja povećanja broja dolaznih linkova na web izvor. To je dugotrajan proces koji zahtijeva mnogo napora. Ručno povezivanje zgrade je obično povezano s organskim načinom stvaranja veza.

Kada istražujete TOP rangiranje web mjesta u svojoj niši vidite broj veza koji upućuju na njih. Imaju stotine tisuća dolaznih linkova iz internetskih izvora visoke i srednje vlasti. Naravno, njihovi povezni profili ne nastaju preko noći. Ove TOP rangirane web lokacije dobivaju takve rezultate radeći pametno i stvarajući ulazne veze ručno.

U ovom članku govorimo o ručnom i automatskom tehnikama povezivanja. Štoviše, raspravljat ćemo o tome kako Google privlači liniju između prirodnih i neprirodnih rezultata izgradnje veza. Idem na popis najkorisnijih ručnih i automatskih strategija povratne veze koja će vam pružiti dobre SEO rezultate.

Kako zgrada s ručnim vezama može poboljšati vaš položaj web mjesta?

U našim danima stvaranje veza postaje teže nego ikad zbog visoke konkurencije na digitalnom tržištu i stalne algoritam tražilice promjena. Koje tehnike povezivanja Google danas odobrava mogu biti sramotne strategije sutra. Međutim, unatoč svim tim negativnim čimbenicima, povratne veze i dalje predstavljaju vodeću silu koja može poboljšati rang vaše stranice i generirati promet na vašoj web stranici. Webmasteri koji ne žele puno vremena provoditi na stvaranju organskih veza koje se odnose na automatizirani softver za povezivanje ili za traženje mogućnosti plaćene veze. Međutim, kako pokazuje praksa, nema boljeg od prirodnog povezivanja. Ne biste trebali biti uključeni u lažne tehnike povezivanja veze jer će ih Google doista otkriti. Sada smo na novom rubu tražilice optimizacije i dobivanje niske kvalitete spammy povratne veze može uništiti sve vaše SEO napore, kao i brand reputaciju.

Ručna veza izgradnja protiv automatiziranog

Kako je niskokvalitetna veza izgradnje era završava, moramo stvoriti link jednako. Zato prikupljamo neke učinkovite tehnike ručnih veza koje će raditi u vašoj naklonosti. Komentari na forumu i blogu

Komentari su jednostavan i učinkovit način dobivanja veza, sve dok ih ostavite na relevantnim i visokim PR web izvori. Vaši komentari trebaju biti povezani s temom rasprave i izgledati prirodno među ostalima. Google neće kazniti vašu web-lokaciju ako je komentar napravljen ručno. Ako se to učini ručno, čini se logičnim, pogađa točku i posjeduje vrijednost drugim čitateljima. Međutim, prema Googleovim smjernicama za webmastere, komentari foruma s optimiziranim vezama u postu ili potpisu neće se smatrati kvalitetom i zaslužit će sankcije.

  • Gost blogging

Još jedna učinkovita strategija izgradnje link koji uvijek radi je gost bloganje. Neki webmasteri tvrde da je to neželjena strategija stvaranja veza. Međutim, istina je rečeno, ako je to ispravno, donijet će pozitivne rezultate optimizacije. Razgovarat ću o autoritativnom gostujućem blogiranju kao dio pobjedničke kampanje za optimizaciju. Morate stvoriti sadržaj s ne samo jednom namjerom da poboljšate rang vaše stranice, već s namjerom da donese vrijednost svojim čitateljima. Ako izrađujete svoj sadržaj s čitateljem na umu, možete koristiti gost bloganje kao sigurnu tehniku ​​ručnog povezivanja Source .

December 22, 2017