Back to Question Center
0

Hoće li se lako dobiti povratne veze 2018. godine?

1 answers:

Linkovi zgrada je uvijek igrao primarnu ulogu u tražilice optimizacija. Međutim, metode gradnje linkova su promijenjene svake godine. Najveći se pojavio u 2013. godini kada je Google izradio njegov update Penguin. Ovo ažuriranje očitovalo je sve točke, povećavajući vrijednost kvalitete ulaznih veza i devalviranjem svih neželjenih veza.

U našim danima, povezivanje zgrade je vrlo kontroverzno pitanje. Jedan stručnjak tvrdi da je vrijednost vanjskih veza smanjena, dok drugi tvrde da je njegov značaj kontinuirano porastao tijekom godina. Te nesporazume uzrokovane su devalviranjem veza s neželjenim sadržajem i stalnim Googleovim ažuriranjima koja mijenjaju prioritete u ovoj sferi. Međutim, bez obzira na to što ste čuli o izgradnji veze, ona i dalje izravno utječe na vaš položaj na web-lokaciji

.

Nijedna web stranica ne može rangirati visoko na SERP bez kvalitete i relevantnih ulaznih veza.

Trenutačno 2017 godine dolazi do kraja, a mi smo uoči 2018. božićnih blagdana. Google se još uvijek bori protiv tehnika izgradnje neželjenih veza i dodjeljuje relevantne dolazne veze. Tehnike izgradnje neželjenih veza ušle su u zaborav. Sve više i više webmasteri odlučuju uložiti u kvalitetno oblikovanje sadržaja i povezivanje zgrada. To uzrokuje veliku konkurenciju na ovom području.

Ne možemo se pitati što će biti nove izmjene koje možemo doživjeti u vezi s izgradnjom sfere 2018. godine. Kao prosperitetni vlasnik web stranice, morate biti svjesni onoga što će raditi i što nije.

U ovom ćete članku pronaći neke načine koji će vas uvjeriti u budućnost kako biste ostali na vrhu igre za optimizaciju tražilice.

Koliko se lako može dobiti povratne veze u 2018?

  • Učinite sve ručno
Živimo u potpuno automatiziranom svijetu gdje ručno stvorene stvari imaju visoku vrijednost, posebno u sferi povezivanja. Pobrinite se da se uputite na voditelje tržišnog niša kako biste stekli kvalitetnije povratne veze. Ne idite za automatizaciju e-pošte jer ih primatelj privlači kao neželjena pošta.

Štoviše, nemojte pasti za automatizirani softver za izgradnju veza jer može negativno utjecati na pozicije vašeg web mjesta i reputaciju marke. Preporučujem da se pozivamo na profesionalne SEO stručnjake koji mogu ručno graditi veze na vašu web-lokaciju. To je omiljena tehnika vožnje sadržaja koja se koriste stručnjaci SEO za dobivanje veza na web izvor

  • Tehnika gradnje neboder. Temelji se na pronalaženju kvalitetnog dijela sadržaja u svojoj niši koja se već smatra renomiranim izvorom i traži prilike za stvaranje boljih sadržaja unutar iste poruke.

    Morate pratiti nove publikacije sadržaja na vašoj tržišnoj niši da biste tamo stavili veze. Ako je ovaj sadržaj objavljen na renomiranom web izvoru, najvjerojatnije je već visok rang. Zato je izvrsna prilika za vas da dobijete link sok od izvora ovlasti. Stvaranjem sadržaja utemeljenog na istraživanju možete nadmašiti izvorni i dobiti dobar odgovor na njega Source .

December 22, 2017