Back to Question Center
0

Kako se povratne veze s web izvora PR8 mogu utjecati na vašu web lokaciju SEO?

1 answers:

Ulazni linkovi su vrlo važni čimbenici za web stranice. Ako želite povećati promet na web stranici i rangiranje položaja, najbolji način da to napravite je stjecanje PR 8 povratnih veza. Postoji mnogo visoko autoritativnih web izvora s kojih možete dobiti kvalitetne povratne veze dofollow. Međutim, svi webmasteri ne znaju dobiti povratne veze iz tih izvora i smatramo da nije moguće ili skupo.

U ovom ćemo članku raspravljati o metodama dobivanja visokih povratnih veza iz web izvora i platformi Googlea kao što su Google+ i drugi. Pokazat ćemo vam da je prilično jednostavan i besplatan povrat Google veze. Započnimo!

Kako stvoriti PageRank 8 dofollow povratne veze s Google diska?

Sljedeći koraci pomoći će vam da dobijete relevantne i kvalitetne vanjske veze s Googlea i podignete autoritet domene. Štoviše, ti povratne veze pomažu vam povećati stranicu PageRank i povećati organski promet na svojim stranicama.

 • Prijavite se na svoj Gmail račun ili ga još uvijek nemate, stvorite pojedinosti prijave za Gmail.
 • Otvorite Gmail i kliknite "moj disk".
 • Izradite novu mapu na Google disku. Možete dodijeliti bilo koji naziv mapi.
 • Nakon toga stvorite HTML datoteku u notepad. Ovdje biste trebali umetnuti vezu svoje web lokacije na odgovarajući sidreni tekst. Da biste postigli taj zadatak, morate unijeti posebni HTML kôd sa svojim blogom ili URL-om web mjesta.

Besplatne povratne veze na vašu web stranicu

 • Kada je kôd obavljen, morate ovu mapu i datoteku učiniti vidljivim Google robotima. Svakako upotrijebite oznaku dofollow s vezom vaše web-lokacije. Zatim kliknite gumb "Dijeli" i podijelite svoju datoteku s javnošću.
 • Otvorite postavke dijeljenja i odaberite opciju "Javno na webu". Vaša datoteka je sada otvorena svima.
 • Kliknite na mapu i odaberite gumb "Detalji i aktivnost".
 • Na desnoj strani vidjet ćete odjeljak "Detalji". Kopirajte tamo vezu.
 • Otvorite novu karticu u pregledniku i zalijepite kopirani URL.
 • Unesite naziv svoje datoteke i unesite ga.
 • Kao rezultat toga, promatrajte potrebnu stranicu s dofollow povratnim vezama.

Kako stvoriti PageRank 8 dofollow povratne veze s usluge Google Plus?

Google Plus društvena je platforma u vlasništvu Googlea koja pruža nevjerojatnu priliku za SEO stručnjake za stvaranje kvalitetnih povratnih veza dofollow. Možete izgraditi PR8 dofollow povratne veze u odjeljku O i Story dio. Štoviše, možete stvoriti veze u stranici i profilu pomoću svog sidrenog teksta. Sve što trebate je da ispunite informacije o sebi u navedenim odjeljcima i umetnite veze dofollowa na svoju web-lokaciju tamo.

Kako stvoriti PageRank 8 dofollow povratne veze s Wikipedije?

Vrijedan sadržaj iz vaše web stranice ili bloga može se koristiti kao izvor po Wikipediji. Pretraživanjem vašeg područja stručnosti, dodavanjem odgovarajućeg predmeta i citiranog autoriteta izradit će vam nekoliko kvalitetnih PR10 veza na web izvore Source .

December 22, 2017