Back to Question Center
0

Kako mogu komentirati povratne veze poboljšati moj položaj rang na SERP?

1 answers:

Vjerojatno ste čuli puno strašnih informacija o gradnji povratnih komentara i negativno predisponiranoj ovoj tehnici. Međutim, želim da odvojite trenutak i pristupite ovoj strategiji otvorenim umom. Unatoč lošem ugledu ove strategije, korištenje blogova koji komentiraju strategiju povratne veze može vam pomoći da uspostavite dobre odnose s potencijalnim klijentima i izgradite vlastitu robnu marku unutar svoje tržišne niše. Međutim, trebate imati ispravan pristup stvaranju povratnih veza za komentare kako biste dobili dobar SEO rezultat. Inače, izgledat ćete sumnjivo u očima tražilica i čak možete dobiti kazne za tehnike izgradnje neželjenih veza.

U ovom članku raspravljat ćemo o novim načinima dobivanja veza od komentara. Zaboravite sve što ste ranije pročitali. Pristup koji ćemo podijeliti s vama ne izgleda kao niti jedna druga tehnika povezivanja veza koja zahtijeva upotrebu forumašnih, bezvrijednih, pojmova za pretraživanje ili bilo kojih drugih stvari koje ste čuli.

Novi način dobivanja povratnih komentara

Razmotrimo stadije koje trebate slijediti kako bismo dobili kvalitetne povratne veze u kratkom razdoblju.

  • Pronađite prave blogove

U početnoj fazi kampanje za izgradnju veza morate pronaći odgovarajuće blogove za stvaranje vaših veza. Morate provesti istraživanje tržišta niša i pronaći web izvore koji primaju odličan promet i angažman. Nije očito tražiti najbolje blogove iz industrije. Umjesto toga, možete pronaći srednje PR blogove ili forume s nekom značajnom količinom aktivnih komentara na njemu.

Da biste pronašli ono što vam je potrebno, možete umetnuti određeni upit u Google. Na primjer, ako je vaše poslovanje posluženo u medicinskom području, možete zatražiti tražilicu za upit "TOP medicinski blogovi" ili "forumi za liječnike. "Kao rezultat toga, priložit ćete popis TOP blogova temeljenih na nekim društvenim dionicama i komentarima koje primaju oni blogovi.

Nakon što pronađete pogodne za web izvore poslovnih potreba, možete nastaviti dijeliti sljedeće veze s komentarima na njihov blog. Pomoći će vam da povećate svoju bazu partnerskih web mjesta. Organiziranje vaših blogova

Koristite RSS pretplate u Google Readeru za praćenje blogova u vašoj industriji. Izradite različite mape za svaku web stranicu teme. Pojačavajući taj proces, vidjet ćete koje kategorije imaju nedavno ažurirane postove.

  • Pokušajte biti prvi

Ne preporučuje se graditi komentare povratne veze na dosadnom forumu samo pisanje irelevantnih, neželjenih komentara. Možete biti prvi koji ostavlja komentar ispod posta, ali tek nakon što ga čitajući čitajući i razmišljate o duhovitom i razumnom odgovoru. Ako je vaša primarna veza privlačna i zabljesna do točke, drugi će komentatori vjerojatno kliknuti na to da biste provjerili tko ste. Zato, ako ste prvi, vaše su promjene veće nego ako ste došli do zabave nakon brojnih drugih komentara Source .

December 22, 2017