Back to Question Center
0

Je li moguće dobiti povratne veze s web stranice PR10?

1 answers:

Vjerojatno to zvuči previše dobro da bude istina. Međutim, sve je stvarno ako imate pametan pristup problemu. Morate biti svjesni da postoje brojne mogućnosti da se svakodnevno dobiju PR 10 veze. Sve što trebate je držati oči i uši otvorene uvijek i dalje tražiti nove mogućnosti povezivanja link. Razborito je pokušati učinkovitije tehnike povezivanja veza od gostujućih blogova ili veza komentara kako bi se dobili visoki ulazni linkovi za PR.

Razgovarajmo o mogućim načinima za PR10 povratne veze. Neki webmasteri vjeruju da je jedini način dobivanja kvalitetnih ulaznih veza proizvoditi fantastičan sadržaj. Ako je vaš sadržaj koristan, dobit ćete vanjske veze s ekološkom kvalitetom. Međutim, daleko je od stvarnosti. To će raditi na kraju, ali tko ima toliko čekati. Još jedna uobičajena metoda za izgradnju povratnih veza PR10 je stvaranje sjajnog sadržaja i obavljanje kampanje na terenu unutar vašeg tržišnog niša koji traži vlasnike web-lokacija i blogere koji će vam se povezati. Međutim, obje ove strategije izgradnje veza nisu učinkovite u stvarnosti.


. Prije svega, nije lako stvoriti fantastičan sadržaj koji korisnicima pruža informacije koje nikada prije nisu čuli. Potrebno je puno vremena i napora da obavi takav kvalitetan sadržaj. Drugi je problem kada vaš sadržaj nije povezan dostojan. U tom slučaju možete računati na srednje ili niske kvalitete web izvora. Outreach ne radi u tim situacijama. Štoviše, misaoni utjecaji svakodnevno primaju brojne zahtjeve za izgradnjom veza. U većini slučajeva oni jednostavno preskaču vaše zahtjeve čak i bez čitanja vašeg sadržaja.

Savršeno rješenje i usput, moj životni vjeroispovijed, jest činiti sve sami, a ne oslanjati se na druge. Pogledajmo kako to funkcionira. Izradite vlastite povratne veze

Može zvučati ludo, ali možete izraditi vlastite povratne veze na drugim visokim izvorima internetskih izvora. Na primjer, zainteresiran sam za takve PR 10 web izvore kao što su Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube i drugi. Ove web stranice omogućuju vam da izradite vlastite kvalitetne, relevantne povratne veze i poboljšate rang vaše stranice. Ne možete samo staviti svoju vezu na ove popularne web platforme. Morate stvoriti odgovarajuću, kvalitetnu i relevantnu prisutnost na jednoj od tih web lokacija, a tek tada ostavite svoje povratne veze. Morate stvoriti dobar profil i ispuniti ga maksimalnim relevantnim informacijama. Vaš primarni zadatak je generirati puno sadržaja koji je relevantan za vašu vezu. Time ćete učiniti vaš link snažnim i kontekstualnim.

U sljedećoj fazi morate stvoriti veze između svih izvora na webu gdje je vaša stranica. Na primjer, ako objavite novi post na Facebooku, morate se povezati s njime iz vaših LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter i drugih računa. I obrnuto, tako da sve stranice imaju povratne veze. Kao rezultat toga, dobit ćete velike povratne veze PR 10 svojim naporima bez trošenja centa Source .

December 22, 2017