Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati najbolje pristupe za dobivanje novih povratnih veza za SEO?

1 answers:

Nema potrebe reći da je veza zgrada nedavno postala još važnija u Search Engine Optimization (SEO) nego ikad prije. Zato je za svakog vlasnika webmastera i web mjesta potrebno imati nove povratne veze - naravno i organski - koji žele imati velik napredak u SEO-u, a njihovi mrežni projekti vide se među najvišim rezultatima pretraživanja. Neka se suočimo s njim - stjecanje novih povratnih veza koje stvarno rade za bolju online promociju ne odnose se samo na njihovo povjerenje ili popularnost. Mislim da je prirodna veza zgrada zapravo predstavlja za isporuku stvarne vrijednosti s vaše web stranice ili blog - u konačnici, da preuzmu vodstvo nad niša natjecatelja i napraviti svoj vlastiti projekt vrijedno dijeljenje, spominjanje i povezivanje s. Dakle, nema potrebe samo za žuriti pokušavajući iskoristiti maksimalnu količinu novih povratnih veza. Bilo bi puno bolje naglasiti njihovu kvalitetu i organsku prirodu - prvo i najvažnije. Učinite to, dopustite mi da vam pokažem neke korisne dokazane pristupe za učenje novih povratnih veza najboljim prirodnim načinom - s vašim sadržajem.

Prije svega, svaka web stranica ili blog bi trebao imati čvrsti sadržaj stranice koji donosi veliku vrijednost zainteresiranoj publici korisnicima ili ciljnoj niši potencijalnih kupaca koji se očekuju pretvoriti u stvarne klijente. Na taj način Google može prepoznati vaše web stranice kao što je bolje za širu online izloženost, a ne na bilo koje druge web stranice ili blogove vezane uz raspravu o predmetu ili istu poslovnu industriju. Štoviše, zarađivanje novih povratnih veza s jedinstvenim i visokokvalitetnim sadržajem znači da ćete imati koristi od kontekstualnih veza, poznatih kao i najsnažnijih u White-Hat SEO.

Optimizacija i vizualizacija sadržaja

Razmislite o preoblikovanju dijela vaših tekstualnih zapisa (ili barem najgorih dosadnih) u neke dobro optimizirane i definitivnije privlačnije sredstvo vizualnog sadržaja. Mislim ovdje da se preporučujemo da uložite svoje vrijeme u stvaranje vrhunskih popularnih oblika sadržaja koji se mogu razumno očekivati ​​da će vam donijeti veći promet na webu i privući najviše povratne veze u isto vrijeme - gotovo na samom sebi. Na taj način, bolje se usredotočite na stvaranje vizualno privlačnih infografika, proračunskih tablica, grafike s dodanom vrijednošću koja će vas dodatno izgraditi putem povratne veze putem srednjoročne perspektive.

Gostujući blogovi koji grade vaša ovlasti

Dosezanje nekih popularnih blogera u Vašoj niši ili najvišim utjecajima relevantnih za vašu poslovnu industriju je još uvijek sjajan način ne samo da zaradite nekoliko novih povratnih veza s vrlo jakim PageRankom, već da izradite vlastitu autoritet i povjerenje među korisnicima. Naposljetku - da postanete vodeći izvor stručnog znanja na terenu, stoga preuzimate vodstvo i izradite svoju web stranicu ili blog iz konkurencije pretraživanja. Istodobno, nemojte zaboraviti da svaki put kada dostaviš kvalitetan gostski post na svoje kolege blogera - zarađujete zaslužene povratne veze kako biste privukli još vjernije posjetitelje vlastitih stranica Source . Samo provjerite pišete li dobro napisane gostujuće članke i samo uvjerljive postove na blogu za pravu svrhu - a vi ste gotovi!

December 22, 2017