Back to Question Center
0

Što biste trebali znati o plaćenim vezama?

1 answers:

Ako me netko pita što je najznačajniji aspekt tražilice optimizacija, ja ću odgovoriti da je nesumnjivo povratne veze. Bez obzira na to kako ih nabavite. Stvar je što bi trebali biti i što više, to bolje. Nemojte vjerovati nikome tko kaže da je veza zgrada mrtva. Ta pogrešna tvrdnja širi neobjavljene i neiskusne webmastere koje su nedavno penalizirale tražilice.

Ako je vaša primarna mrežna poslovna svrha privući više ciljanog organskog prometa na vaše web stranice, morate se usredotočiti na povratne veze. U ovom članku ćemo raspravljati o tome kako kupiti niže povratne veze s ciljem privlačenja Vaših stranica.

Uloga povratnih veza u online promociji poslovanja Tra

žilice poput Googlea određuju vašu autoritet i reputaciju web mjesta po broju i kvaliteti povratnih veza stranice s drugih web izvora. Dolazne veze na vašu web lokaciju nazivaju se i ulazni ili unutarnji linkovi. Ako web izvor ima puno veza s visokim autoritativnim PR9 ili 10 web stranica, onda će najvjerojatnije biti rang na vrhu stranice rezultata pretraživanja.

Ako se još uvijek pitate o ulozi povratnih veza u online promociji tvrtke, dopustite mi da podijelim s vama neke bitne prednosti aktivnosti povezivanja s vezama:

 • )

Ako je vaša web stranica povezana visokokvalitetnim web izvorima ili mrežnim medijima koji se odnose na niša, Google će ga privući kao autoritativniji i dati mu viši rang na stranici s rezultatima pretraživanja.

 • Visoka stopa indeksiranja
 • Ako na svojoj web lokaciji imate kartu web stranice, Google će indeksirati sve nove sadržaje koje objavite. Međutim, alati za indeksiranje će češće analizirati vašu web lokaciju ako pronađu svježe povratne veze koje upućuju na to. Što više povratnih veza dobivate, to će vam biti veća stopa indeksiranja stranice koja je korisna za optimizaciju tražilice vaše web stranice.

  • Preporuka prometa

  Kvalitetne povratne veze mogu donijeti puno prometa preporuke na stranice vaše web stranice. Ovaj promet također može utjecati na vašu stranicu PageRank i povećati autoritet domene. Štoviše, promet upućivanja obično se pretvara u prodaju.

  Trebate kupiti niže veze?

  Kupnja povratne veze najbrži je način za njihovo stjecanje. Međutim, morate imati pametan pristup ovom procesu. Morate biti svjesni da kupnjom veza kršite Google smjernice za webmastere. Dakle, ako nemate inteligentan pristup povratnim vezama za kupnju, najvjerojatnije ćete dobiti sankcije kao što su povratne veze deindeksiranja, gubitak pozicija na razini i tako dalje.

  Kao što pokazuje praksa, rizik je toliko visok kada kupujete veze po niskim cijenama, kao što je 5 $ po vezi. U većini slučajeva takva niska cijena govori o niskoj kvaliteti web izvora koji vam nudi. Mnogo je takvih neželjenih web stranica stvoreno jedino s jednim ciljem kupnje i prodaje ulaznih veza. Google lako može otkriti te web lokacije i kažnjavati ih, a zaradit ćete ih da ih odbijete Source .

  December 22, 2017