Back to Question Center
0

Možete li mi pomoći s najboljim web stranicama za povratne veze na društvenim medijima?

1 answers:

Da, postoji mnogo različitih web stranica društvenih medija i popularnih on-line platformi s visokim PageRank i DA (autoritet domene), koji mogu postati stvarno koristi mjesta za povezivanje s. Prije pregleda najboljih web stranica za povratne veze na društvenim medijima, imajte na umu da ću vam pokazati samo one najvažnije - kao što možda već poznajete najveći dio tih prepunih mreža. Pogledajmo dakle kako izgraditi svoju online prisutnost i na koji način biste trebali sjemenke glavnih sadržaja. U stvari, sve što vam treba je osigurati stvarniju vrijednost vaših postova. Ne zaboravite, s vašim sadržajem morate isporučiti dodatnu vrijednost. Stvar je u tome da svaka rupa vaših spisa na društvenim medijima mora biti čisto vrijedna i odgovarati vašim interesima niše. Osim toga, vjerujem da je stvaranje sve što je moguće dijeliti i što je više moguće pozdraviti veze je jedini način da prežive i ostanete izvan najžešćeg natjecanja koji pokreće moderni prostor društvenih medija. Do tog trenutka, neka je pogled na najbolje web stranice za povratne veze vani.

LinkedIn

Ova popularna mreža vjerojatno je među najboljim web stranicama za povratne veze na društvenim medijima. U stvari, LinkedIn ima mnogo različitih mjesta ostavljajući vrata otvoriti stvoriti hrpa linkova za vrijednost. Ovdje možete dodati veze profila, kao i veze na redovne kratke postove i detaljnije na glavnoj stranici. Pinterest

Pinterest pokazuje svoje najsnažnije strane kada je riječ o točno ciljanom sadržaju, kao što je DIY. Ova platforma je također u redu za prepravljanje dijela vašeg običnog tekstualnog sadržaja u nešto više vizualnih i privlačnih ali još uvijek informativnih podataka, i. e. , infographics, proračunske tablice i tako dalje. Savjet: Korištenje Pinteresta za izgradnju veza u vezi s glavnom strategijom izgradnje veza imalo bi kumulativni učinak pa nemojte oklijevati kombinirati ovo s nekim drugim najboljim web-lokacijama za povratne veze.

Instagram

Posebno ova platforma često je zanemarena. Stoga se rijetko spominje među najboljim web stranicama za povratne veze na društvenim medijima. I stvar je da Instagram može postati pravi zlatni rudnik - s obzirom da imate izvrsne slike i pametne, kreativne ideje za preoblikovanje vizualnog sadržaja. Imajte na umu, međutim, da su se digitalni marketingi koji su se tamo okupili učinili mjestom za koje je zasigurno izazov prevladao teška tržišna konkurencija. Google Plus

Prije nekog vremena, određene veze profila, kao i one na usluzi Google+, možda imaju nešto više težine od uobičajenih veza obično. Naravno, ova je neravnoteža uspješno uklonjena najnovijim Panda algoritmom. Ipak, društvena platforma svjetskog divova za pretraživanje još uvijek vrijedi ispustiti neke vrijedne veze u svim okolnostima. Napominjemo da je povezivanje s Googleom praktički dokazano način potencijalno bržeg i učinkovitijog indeksiranja.

Tumblr

To je to! Napokon smo došli na ovaj pametan način za izgradnju povratnih veza. S obzirom da je korištenje Tumblra za stvaranje veza definitivno nezgodan zadatak. Ipak, vrijedno se iskušavati na ovom vrlo popularnom resursu - jednom kad dobijete dobar povratni vez i prenesi ga, možete dobiti potencijalno neograničene mogućnosti povezivanja veza tijekom godina - zahvaljujući bezbroj poddomena na Tumblr Source .

December 22, 2017