Back to Question Center
0

Kako kupiti PR9 povratne veze?

1 answers:

Količina dolaznog prometa i vanjskih veza dvije su stvari koje svaki vlasnik web mjesta treba razmotriti prije zaključivanja uspjeha njegovog web izvora. Web izvor bez stalnog prometa ne može se smatrati uspješnim, a web izvor bez pretvorenog prometa uopće ne može postojati. Zamislimo situaciju koju morate birati između visokog PR stranice s gotovo nuli promet i niske PR stranice sa 2000 dnevnih posjetitelja. Što ćete odabrati? Možete odabrati vezu dofollow s visokog PR mjesta ili veza nofollow s niskim PR stranicama. Naravno, vrlo je teško odabrati između ove dvije varijante. Ako idete za nofollow, dobit ćete tona prometa, i ako idete za dofollow, dobit ćete povećanje ljestvici.

Značajno je razumjeti razliku između veza dofollow i nofollow. Veze s oznakom nofollow označavaju tražilicama da ne prate vašu stranicu putem veze ili da blokiraju vezu s njom koja teče. Veze s oznakom dofollow, u svom pojmu, upućuju tražilicama da slijede vaš blog ili dijele s južicama s listom.

Webmasteri imaju tendenciju da ispuste komentar na dofollow blogove zbog svoje važnosti za tražilice optimizacija. Takvo ponašanje dovelo je do velikog broja komentara s neželjenim sadržajem. Zato je najveća količina blogova nedostupna u našim danima.

Što je važniji promet ili povratne veze i kako dobiti oboje?

Bez sumnje, promet je primarna potreba svih tvrtki jer je to način na koji oni mogu dobiti visoki povrat ulaganja. Postavite pitanje zašto ste razvili svoje online poslovanje? Odgovor obično će biti isti - da biste dobili više prometa i pretvorili ga u plaćanje potencijalnih kupaca. Štoviše, povećanje prometa gradi vašu reputaciju online robne marke i povećava prisutnost društvenih medija. Na svojem se stalku možete povećati promet putem kanala društvenih medija. I kasnije, što je veći promet, to je veći prihod. Međutim, postoji jedan značajan nedostatak prometa - nije stalan. Poznato je da backlink pada u srži bilo koje kampanje za optimizaciju tražilice

  • Prednosti prednjeg povezivanja
. Povećanje povratnih veza daje viši rang u oglasima s rezultatima pretraživanja koji potiču vašu prodaju. Što više rangate, to će potencijalni klijenti saznati više o vašoj robnoj marki. Neke povratne veze mogu trajno označiti, pružajući vam neprekidni promet. Međutim, bez obzira na kvalitetu vaših dolaznih veza, Google može nagraditi ili kazniti vašu web-lokaciju. Ako ovaj sustav pronalazi veze koje nisu jednako dobivene, dobit ćete stroge kazne koje mogu smanjiti promet i prodaju.

Zato je značajno raditi za promet, a ne za povratne veze kako biste dobili promet na vašoj web stranici, ionako ćete morati graditi dolazne linkove. Dakle, ako želite povratne veze, onda radite za promet.

Kako kupiti PR9 povratne veze?

Takvi web izvori kao što su Websiteoutlook, Alexa, Quantcast i Odomaina mogu biti odlični za dobivanje visoko kvalitetnih povratnih veza ni u kojem trenutku. Da biste pronašli takve web-lokacije, možete jednostavno pretraživati ​​web među web-lokacijama u vašoj niši. Internetski alati za indeksiranje redovito bilježe ove web-lokacije, pa je vaša prilika za brzu indeksiranje web mjesta. Pošaljite svoj web izvor na nekoliko tih analitičkih resursa i vidjet ćete da se porast ljestvice povećava ispod 24 sata Source .

December 22, 2017