Back to Question Center
0

Koji je najbolji način za ostvarivanje vanjskih povratnih veza za SEO?

1 answers:
Let's face it - izgradnja vanjskih povratnih veza za SEO je jedna od osnovnih komponenti koje mogu voziti vašu web stranicu ili blog radi bolje ekspozicije u online pretraživanju. Ali prije nego što počnete, razmislite o toj ružnoj istini o tome da ih izgradite u optimizaciji tražilica. Dakle, provjerite jeste li spremni za sljedeće osnove prije nego što možete nastaviti s ostvarivanjem vanjskih povratnih veza za SEO:

 • Trebali biste imati svoju web stranicu ili blog dobro optimiziranu na tehničkoj razini.
 • Trebali biste izgraditi čvrstu arhitekturu web mjesta.
 • Trebali biste uložiti svoje vrijeme i trud u čisto jedinstven sadržaj koji donosi vrijednost. Evo nekih od najboljih načina za zaraditi vanjske povratne veze za SEO:

  .

  Odaberite alat za ispravno povezivanje, kao što je Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz's Open Site Explorer - testirali sam ih na praksi za nekoliko web stranica i blogova. Dobro funkcionirajte prilikom popravljanja svih tehničkih pogrešaka koje mogu utjecati na korisničko iskustvo sljedećim obrascima:

  • Brzina učitavanja stranice.
  • mobilni odgovarajući web dizajn i korisničko iskustvo.
  • Dupli sadržaj web stranice, kao i duple metapodatke.
  • 302 preusmjerava i preusmjerava lanac.
  • 404 pogreške i ostale kanonske pogreške.
  • Pogrešno korištenje vanjskih povratnih veza i SEO smjernica (npr. g. , noindex, nofollow).

  2. Usredotočite se na potrebe korisnika, a ne samo manipulirati Googleovim algoritmom rangiranja. Mislim ovdje da vaš sadržaj mora donijeti stvarnu vrijednost i molim korisnika. Na taj način, ulažite svoje vrijeme i trud u izgradnju vanjskih povratnih veza za SEO - zarađujući ih prirodno svojim sadržajem - nemojte imati barem sljedeće probleme:

  • Vaš sadržaj ne zadovoljava pravi korisnik (previše dugo ili dosadno pisanje, koje se gotovo ne bi svidjelo glavnim potrebama živućih pretraživača).
  • zastarjeli sadržaj (zapamtite - vaša web stranica ili blog se očekuje da će igrati lijepo s njom i pomoći korisniku više od vaših niša natjecatelja).
  • Nema dovoljno dubinske analize podataka (naravno, ima puno ovlasti može biti dobro da se nađete na vrhu Google pretraživanja, ali još uvijek definitivno nije dovoljno za pobjedu).
  • Nedostatak čitljivosti i osobnosti (razmislite o izradi vlastitih studija slučaja, privlačnim proračunskim tablicama, infografijama i ostalim vrijednim sadržajima koji privlače vašu ciljnu publiku).
   Loša vizualna privlačnost (olakšava čitanje s točkama metaka, finim naslovima i opisnim popisima, koristi samo podnošljive blokove tekstualnih zapisa, uvjerljivih naslova i slika, kao i vizualno privlačan fontovi i prikladne pozadine).

  3. Jedini način zarađivanja vanjskih povratnih veza za SEO organski je izgradnja odnosa. Neka se suočimo - vaša web stranica ili blog nije udaljeno otok odvojen od vode oceana. Samo dobro izgrađene veze i zdravi odnosi mogu dovesti do zarade snažnije povratne veze i širenja na webu. Da biste iskoristili korist od procesa koji se izvodi na gotovo samoupravljan način, razmotrite sljedeće:

  • Davanje mnogo sadržaja sa svojim sadržajem može vam dati ne samo povratne veze koji usmjeravaju vašu web stranicu ili blog pomoći vašoj web-lokaciji ili blogu da generira više potencijalnih klijenata, dionica, slijedi itd.
  • Uspostavljanje čvrstih i uzajamno korisnih odnosa s utjecajima industrije i najboljim blogerima. Nikad se ne ograničavajte na onu dosadnu i obično beskorisnu dostupnost putem hladne e-pošte.
  • Pisanje nekih dobro osmišljenih i čisto relevantnih komentara na najčešće posjećene blogove ili najpopularnije web stranice u vašoj poslovnoj industriji ili tržišnoj niši.
  • Pretvaranje vaše web stranice ili bloga na prilično zaslužujuće, vrijedno je sigurno dobiti one vrijedne povratne veze. Mislim da možete napraviti uslugu sa svojim vlastitim člancima, postovima ili vrijednim blogovima o nekim najtoplijim ili najzahtjevnijim temama - samo da biste svoj sadržaj promovirali i postali vidljivi za što je moguće više korisnika zainteresiranih korisnika na internetu. Imajte na umu da je vaš krajnji cilj da uživate bezbroj komentara i dionica putem popularnih društvenih medija - samo nekoliko sati nakon objavljivanja najnovijeg ažuriranja, svježe mrlje sadržaja ili potpuno novo proizvod ili uslugu. Stoga preporučujem da se uključite u široki sadržaj Promocije sadržaja za buduća istraživanja. To će se uvijek isplatiti, siguran sam Source .

December 22, 2017