Back to Question Center
0

Kako mogu potaknuti popis mojih SEO povratnih veza iz izvora ovlasti?

1 answers:

SEO povratne veze lista je okosnica svake uspješne web promocije na internetu. Da, kvalitetne povratne veze dovoljno su snažne da bi vaša ukupna kampanja u optimizaciji tražilice dovela do sasvim nove razine. Naravno, izgradnja kvalitetne veze uvijek će zahtijevati veliku predanost i naporan rad - nikada ne može biti dovršen kroz dva tjedna. Izgradnja ekološke kvalitete SEO backlinks popis iz izvora ovlasti je u tijeku i dugotrajan proces, ali uvijek isplati u bilo kojim okolnostima.

seo backlinks list

Prije svega, svaki backlink se obično stvara u slučaju da se neki relevantni vanjski resurs dobiva povezan s vašim web stranicama. Kao rezultat toga, vrlo često su povratne veze poznate kao vanjske povratne veze. Kako povećati svoj SEO sa povratnim vezama popis visoke organske kvalitete? Naravno, ne morate raditi 24 sata dnevno i sedam dana u tjednu kako biste dobili početni pozitivan rezultat. U stvari, imaju SEO povratne veze popis od oko 20-40 linkova koji dolaze iz odgovarajućih resursa će biti dovoljno. Mislim da bi bilo čak 5 prirodnih povratnih veza s odgovarajuće web stranice s visokim PA (autoritet stranice), PR (page rank) i DA (autoritet domene), bili definitivno bolji od primjerice 50 povratnih veza niske ili čak umjerene kvalitete. Dakle, s obzirom na SEO povratne veze na vašu web stranicu, kvaliteta je važna.

Ne treba reći da pokušavajući trik s Googleom jer ima skup naizgled organskih, ali naplaćenih povratnih veza, lako može završiti s nekim doista nepoželjnim rezultatima. Prije svega, prilikom otkrivanja sumnjivih (prebrzog napretka izgradnje veze) ili potencijalno prekršajnih postupaka (kao što je korištenje veznih farmi, zamjenskih kotača ili prodanih povratnih veza), Google će se prijaviti za početnu rangiranu kaznu. Obično počinje s najnovijim naprednim rangom koji se spušta i lako se može završiti sa web lokacijom potpuno zabranjenim rezultatima pretraživanja.

Da biste spriječili da se ti negativni ishodi događaju, dopustite mi da vam pokažem neke korisne dokazane strateške sheme za stvaranje kvalitetnog organskog povratnog veza. Što se mene tiče, bilo mi je drago da izradim popis SEO povratnih veza moje blogove pomoću sljedećih tehnika: gostujuće postavljanje, pametne komentare, aktivno dijeljenje postova i pravilan rad na povezanim web forumima. U nastavku ću ih pregledati ukratko. seo backlinks

Guest posting

Što se mene tiče, gostovanje je jedno od najučinkovitijih načina izgradnje kvalitetne veze. Sve što trebate ovdje je ulaganje nekog vremena u pisanje jedinstvenog sadržaja koji daje vrijednost ljudima. Na taj način jednostavno možete dobiti nekoliko moćnih organskih povratnih veza napisivanjem relevantnog gostujućeg posta i dobiti povratnu vezu usmjerenu na vašu web stranicu zauzvrat. Pametno komentirajte

Pokušajte pametno komentirati što bi korisno korisnicima, tako da vaši komentari imaju bolje šanse za uspješno prolazak kroz moderiranje i odobrenje. Imajte na umu, međutim, da glavne tražilice poput Googlea, Yahoo i Bing mrze bilo kakve neželjene povratne veze i komentare. Dakle, budite oprezni i pazite da niste pretjerali s komentarima.

Aktivno dijeljenje

Aktivno dijeljenje je također odličan način za kvalitetne povratne veze. Dijelite svoj post na jednoj od vodećih društvenih web stranica (ili stranica foruma). Na taj način nećete ostvariti samo dodatne povratne veze, nego ćete generirati više prometa i konverzija - kako na društvenim platformama tako i na vašoj glavnoj web-lokaciji ili blogu Source .

December 22, 2017