Back to Question Center
0

Je li moguće kupiti GOV povratne veze?

1 answers:

Kada je u pitanju najsnažnije povratne veze s vladinih internetskih stranica i blogova, ovdje je jedna stvar koju biste najprije trebali razumjeti. Stvar je u tome što zapravo ne možete kupiti GOV povratne veze, možete ih samo zaraditi. Zato ću vam pokazati proces ostvarivanja tih vrijednih povratnih veza u nekoliko upotrebljivih načina na koje sam nedavno testirala svoju web-lokaciju. I to bi svakako trebalo dugo trajati, moram priznati. Ali još uvijek želiš uživati ​​u njihovu moćnom autoritetu, zar ne? Dakle, evo kako možete kupiti povratne veze GOV-a - ulažite samo svoje vrijeme i trud u jedno od sljedećeg: komentiranje vladinih blogova, pisanje o državnoj instituciji ili nekim srodnim tijelima, intervjuiranje agencije ili članice zajednice, izrada stranice resursa, kao i hrabro laskav da bi dobili taj zasluženi povratne veze u povratku. Zato recimo svaki slučaj koji vam može pomoći da kupite povratne veze GOV-a - plaćate za to radom. Komentirajući Vladine blogove

Ostavljanje komentara na dot GOV blogove jedan je od najčešćih načina zarađivanja državnih povratnih veza

.

Slično kao što je komentiranje negdje drugdje na internetu, zadatak nije tako jednostavan kao što se na prvi pogled može činiti. Stvar je u tome što najveći dio srodnih web stranica nije dopušten za komentiranje, ili barem su vrlo vjerojatno da će ponuditi samo ne-slijedite povratne veze. Dakle, morat ćete mnogo vremena provesti kako biste pronašli prave kandidate za dobivanje komentara. To bi bio najzahtjevniji zadatak ovdje.

Pisanje o instituciji ili povezanom tijelu

Povećajte pozornost vašoj web stranici ili blogu - napišite veliki članak o državnoj instituciji ili tijelu povezanom tijelu. Možda pišete i o političaru - intervjuiranje člana agencije ili velik utjecaj na zajednicu također je upotrebljiv dokazani način da iskoristite neke povratne veze. Na primjer, stvaranje nišnog članka ili rasprave u energetskom sektoru bila bi dobro oblikovana odluka za one energetski učinkovite kuće, strojeve ili uključene u bilo koju drugu srodnu i vrlo relevantnu industriju ili nišu. Oni koji se bave kemijskim ili ljekarnama, primjerice, mogu pronaći savršeno usklađivanje s tijelima za zaštitu okoliša ili zdravstvenim organizacijama u vlasništvu vlade. Kao i prethodna metoda, intervjuiranje političara ili nekih blisko povezanih utjecaja također je lijepa prilika da se dobiju povratne veze od vladinih mjesta. Sve što vam treba ovdje jest obavijestiti osobu koja je razgovarala i sve se dogovoriti unaprijed - prije nego što počnete raditi na tom vrijednom članku i konačno vratiti vezu na svoju web stranicu ili blog. Savjet: razmislite o odabiru novo predloženog zakona koji se očekuje da utječe na vaš vlastiti mrežni projekt ili poslovanje u cjelini.

Stranica građevinske resurse

Ovisno o niši, izgradnja stranice resursa ponekad može postati stvarno pametno rješenje. U nekim slučajevima, primjerice s lokalnim tvrtkama, razmislite o izradi stranica resursa kako biste pružili praktične informacije o lokalnim zakonima ili službenim propisima koji bi bili korisni za lokalne korisnike. Također, razmislite o popisu na nekim već postojećim web stranicama resursa uobičajeno u vlasništvu mnogih vladinih web stranica. Uostalom, laskanje je gotovo uvijek zajamčeno i dokazano način kupnje GOV povratnih veza od vladinih institucija

Bold Flattering

. Sve što vam treba je da pronađete prave boli od vrhunske važnosti - i samo izgovarajte sa svojim sadržajem upravo ono što žele čuti. Naravno, morate imati stvarni osjećaj naravno - i promovirati svoj dio sadržaja uporno kao što možete Source .

December 22, 2017