Back to Question Center
0

Znate li kako napraviti povratne veze u SEO najbolji način moguće?

1 answers:

Ne treba reći da svaki vlasnik webmastera i mrežnog vlasnika treba znati kako napraviti povratne veze u SEO - za crpljenje većeg broja web prometa, a na kraju i koristi od najvišeg ranga na SERP-ovima. No, ono što čini SEO-friendly backlink profil svake web stranice ili bloga? Oprezno i ​​pouzdano praćenje, provjera i postupci brzog popravljanja kako bi izvorna snaga svakog vrijednog povratnog veza postala potpuno kontrolirana kako bi uvijek bila prilagođena kratkom vremenom. Jednostavnim rečenicama, jednom kada je povratna veza počela gubiti svoju vrijednost, trebalo bi ga odmah preurediti ili odmah ukloniti. Dakle, kako napraviti povratne veze u SEO? Neka se suočimo s njim - to bi bio tekući proces. Uzimajući u obzir, kombinira opća sredstva izgradnje veze i stalno održavanje redovitim planom provjere. Prije svega, svaki "dobar" backlink (inače prirodni ili organski) mora dolaziti samo od stvarnih web stranica, blogova, itd. , ili bilo koje druge online izvore. Dalje, izvor dobre povratne veze treba imati razumni rezultat na PR (pagerank), DA (autoritet domene), kao i PA (autoritet stranice). Uostalom, svaki potencijalni kandidat za povezivanje s web-lokacijom ili blogom očekuje se da ima sadržaj zvukovne stranice koji pruža stvarnu vrijednost korisnicima uživo.

Idealno, takav sadržaj mora biti dobrodošao na dijeljenje na društvenim medijima. Mislim da bi one dosadne obične tekstualne zapise trebale biti preoblikovane pametnije - barem ostati izvan konkurencije - u neke privlačne i informativne grafikone, grafikone, infografike, proračunske tablice ili bilo koji drugi način vizualizacije kako bi ilustrirali sve na najjednostavnijem i najjasniji način. Usput, preoblikovanje vašeg uobičajenog sadržaja stranice u nešto jednostavnije za korisnika može postati razumna odluka za vašu web stranicu ili blog. Dakle, ulažite malo vremena i napora u prepravljanju barem najdužeg sadržaja, ili vjerojatno najgori dio koji je previše dosadan za čitanje i apsorbiranje. Na taj način, s nekoliko komadića ovog korisničkog i tako "lako probavljivog" sadržaja, ne samo da možete generirati više povratnih veza, dijeljenja, spomena, vodi i pretplata, već sve više web prometa. Kako napraviti povratne veze u SEO

  • oslanjaju se na dobro oblikovanu strategiju izgradnje veza;
    • pokušati iskoristiti najbolje iskustvo u digitalnom marketingu;
    • imaju česti raspored provjere za praćenje povratnih veza - i njihovu količinu i kvalitetu veze profila;
    • pišu gostujuće članke ili blogove da bi ih objavili na nekim autoritativnim izvorima treće strane;
    • bave se samo visoko cijenjenim web stranicama ili blogovima, koji bi trebali biti u potpunosti relevantni za vašu glavnu poslovnu temu, tržišnu nišu ili najmanje srodni sektor industrije. Među bogatim izborom istraživačkih i alata za prijedloge za povratne veze, testirala sam alat za analizu Semalt (Semalt), Open Site Explorer (Moz) i Majestic SEO toolkit na mojem nedavno pokrenutom web trgovini e-trgovine. Uostalom, na vama je samo da odlučujete kako napraviti povratne veze u SEO-u i koji će on-line alat pokušati najprije. Naposljetku, nemojte zaboraviti da se i novo stvorene veze mogu činiti potpuno beskorisnim. Naravno, s obzirom da ćete se povezati s web-lokacijom ili blogom, što je zapravo slabije u smislu mjernih podataka SEO-a od vašeg Source .

December 22, 2017