Back to Question Center
0

Koliko povratnih veza moram dobro rangirati?

1 answers:

Nedavno su me pitali mnogi ljudi pitajući se koliko povratnih veza imam za svoju web stranicu. Što čini to jednostavno pitanje tako teško odgovoriti? Vjerujem da postoji previše varijabli koje treba individualno razmotriti za svaki pojedini slučaj. Koliko povratnih veza imam? Pa, još jednom - to ovisi. I svaka web stranica trebala bi biti ocijenjena kako bi na prvom mjestu dobili punu sliku. Zapravo, vaša vlastita kontura povratne veze uvijek će ovisiti o mnogim različitim aspektima. Mislim da osim vaših osnovnih poslovnih ciljeva, postavljanje preciznih ciljeva za vaše povratne veze definitivno je ne-to-učiniti stvar. Nema potrebe za postavljanjem ciljeva, budući da bi bilo kakva pravilna strategija izgradnje veza trebala biti dosljedna, i. e. , da se vozi što je stalno i prirodno što je više moguće.

how many backlinks do i have

Kvaliteta vs. Količina

Stavljajući je na običan engleski jezik, ne daje nikakav stvarni smisao koliko povratnih veza imam. Naravno, moje kontrakcije u kontekstu ovise o tome što ću postići s mojom web lokacijom, a to su ključne riječi, rangiranje i broj posjetitelja. Zapravo, to je pomalo vrlo tipična situacija kada se poslovna web stranica dobro rangira - ima samo nekoliko povratnih veza.

Naravno, s obzirom da ne postoji uska konkurencija za ključne riječi, uz prilično niske količine pretraživanja. Na taj način, međutim, takva web stranica očito neće imati previše posjeta korisnicima. Ipak, možemo imati barem više ili manje točne procjene o prosječnom broju povratnih veza. Općenito, relativno mali online poslovanje treba započeti s oko 50 kvalitetnih povratnih veza. Preusmjeravajući se sa kampanjom SEO i cjelovitim razvojem, razumno mogu reći da će ovaj projekt očekivati ​​da se njezin položaj glasa vidi negdje oko prvih pet rezultata pretraživanja.

Kontrola kvalitete

Stoga, umjesto da se pitate koliko povratnih veza imam, bolje biste bili sigurni da vaš postojeći profil u pozadini zadovoljava najmanje polovicu najvažnijih kriterija kvalitete. Ovdje je popis točaka o vrhunskim povratnim vezama:

  • svaki povratni vez je čisto relevantan
  • dolazi s pouzdanog web mjesta s visokim PR
  • točni izraz ili podudaranje ključnih riječi
  • povratne veze ugrađene su na sadržaj na stranici što je više moguće organski
  • . e.

Stoga se ne biste trebali usredotočiti na broj povratne veze, a ne na njihovu kvalitetu. Ipak, to je široko rasprostranjena prijevara za vjerovanje da sve povratne veze imaju jednaku vrijednost. Zapravo, imajući jednu organsku kvalitetu povratne veze često može biti razumnije protiv stotina nevažnih ili niskokvalitetnih. Zato sve što trebate o broju vaših povratnih veza jest održati zdravu ravnotežu između njihovog zajedničkog broja prema stvarnoj vrijednosti. U svakom slučaju, s obzirom na to da je svaki povratni vez koji ste prošli kroz prethodno navedeni postupak provjere, preporučujem da provjerite optimizaciju na licu mjesta

check backlinks .

Naravno, postoji širok spektar akcija koje treba poduzeti, ali možete brzo provjeriti najmanje one najkritičnije, koje izravno utječu na vaš broj preusmjeravanja. Prije svega, uklonite sve nepotrebne izlazne veze, kao i 301 preusmjeravanja. Potom, nemojte imati više stranica od pet klikova od vašeg doma ili odredišne ​​stranice. Također, radite na dodavanju ulaznih linkova na svoje web stranice od najveće važnosti. Naposljetku, nemojte zaboraviti da imate zakazanu prijavu kako biste pravilno riješili svaku neispravnu vezu Source .

December 22, 2017