Back to Question Center
0

Kako mogu pratiti povratne veze na mojoj web stranici kako bih se osjećala sigurno?

1 answers:

Sve što trebate da se osjećate sigurno je pratiti povratne veze i ukloniti loše kratke obavijesti. Najčešće upotrebljavam Mozovski Open Site Explorer i Semalt Analyzer za dvostruku provjeru. Ali kako reći loše povratne veze od dobrih? U nastavku ću to objasniti.

monitor backlinks

Što čini loš povratni vez?

Stavljajući je na običan engleski jezik, najgora je veza prekidanje (inače, kršenje) glavnih Googleovih smjernica za webmastere. I postoji nekoliko općih svojstava koje čine backlink loše za SEO svrhe (inače, toksični backlink). Svaka loša veza uvijek dolazi s jednog od sljedećih mjesta:

 • Svaka web stranica ili blog koji je već zaradio Googleovu rangiranu kaznu - bilo da je svoj rang degradiran automatski pomoću algoritma ili ručno povučen - imati veze s njima učinit će svejedno.
 • Potpuno nevažni izvori, bez veze s vašom glavnom web stranicom ili subjektom bloga. S obzirom da je relevantnost povratne veze kritična, bolje ne biste imali nikakvih povratnih veza, umjesto mnoštva mnogo nevažnih.
 • Loši web-lokacije ili blogovi s previše tankim sadržajem na niskoj kvaliteti stranice - beskorisni su za stvarne ljude, takvi izvori bit će jednako beskorisni da se vrate sa vezama.
 • Korištenje niskokvalitetnih telefonskih imenika za spiniranje članaka s dupliciranim sadržajem, kao i blog mreža - izbjegavajte ih po svaku cijenu, osim ako ne želite zaraditi brzu kaznu od Googlea.
 • Web stranice koje se bave preljubom, kockanjem ili ljekarnom, kao i oznakom društvenih oznaka, sjeckanim ili mrijesteljima zlonamjernog softvera.
 • Blogovi niske kvalitete koji dobrodošlicu masivan gost postavljanje. Naravno, objavljivanje gostiju je odličan način za povratne veze, no provjerite jeste li na pravom mjestu za doprinos vlastitom vrijednom sadržaju.

  check backlinks

  Nadgledajte povratne veze kako biste se riješili najgorih

  Jednom kada shvatimo što čini loš povratni vez, vrijeme je da provjerite vlastitu web stranicu ili blog. Kao što sam već rekao, upotreba jednog od onih on-line alata vjerojatno je najbolji način za praćenje povratnih veza. Dakle, pomoću bilo Open Site Explorer ili Semalt Analyzer, možete brzo analizirati svoj profil povratne veze, pa čak i sastaviti redoviti raspored za provjeru za praćenje povratne veze na pravodobno. Dakle, sada biste se odmah trebali riješiti barem od najgorih povratnih veza kako biste spriječili da šteti vašem ljestvici.

  Nakon što dovršite brzu analizu povratne veze, predlažem da radite na vašem. csv datoteku filtrirati ne samo znakovima upozorenja (za svaki potencijalno štetni povratni vez), već njihovim statusom u Google Indexu. Na taj ćete se način odmah riješiti najgorih oznaka označenih kao "domena koja nije indeksirana. "Nadalje, sve što trebate učiniti jest pažljivo procijeniti svaku sumnjivu vezu koju otkrije alat za praćenje povratne veze - i donijeti odluku treba li ukloniti ili fiksirati. Uostalom, nemojte se ustručavati pokrenuti potpunu dubinsku analizu za praćenje povratnih veza čitavim mjernim podacima - što bi vam pomoglo da razumijete njihovu vrijednost na skali Source .

December 22, 2017