Back to Question Center
0

Autoritet O Rilevanza: Semalt Spiega Što odabrati

1 answers:

Da biste dobili najbolju ocjenu u Googleu, važno je razumjeti koje kriterije Google primjenjuje prema klasifikaciji informacija. U algoritmu za organizaciju i klasifikaciju informacija u liniji je komplicirano da se razumije. Uključuje tisuće varijabli koje određuju svoju poziciju u rezultatima pretraživanja. Međutim, mogu se lako zamijetiti dva faktora: autorità e relevanza .

Andrew Dyhan, odgovoran za uspjeh klijenata Semalt , kako bi se odabrala nadležnost i pertinencija kao glavna pitanja koja se trebaju usredotočiti.

Rilevanza di ricerca

Važnost određuje da je stranica prikladna za određeni upit. Tijekom trajanja razvoja SEO-a, pertinenza pretraživanja bila je ograničena na ključne riječi koje se koriste u upitu. Ovo su riječi koje se sučeljavaju sa ključnim riječima ilustrirane na stranici indexizzata. U algoritmu se mijenja, uvode strategije SEO učinaka, koje mogu analizirati intenciju tražitelja. Rezultati generati su adatti jer zadovoljava zahtjeve i interese korisnika.

Oznake su još uvijek važan dio SEO strategije. Međutim, značajnost je povećana u značenju u procesu istraživanja. Ono što je značajno jest i povezanost s drugim procesima, npr. Traženje tržišnog nicchia, odabir argumenata prikladnih za digitalni marketing i, naravno, traženje ključnih riječi.

Autorità di ricerca

Autoritet indicira razinu vrijednosti i povjerenja koju jedan web stranica pokazuje. L'autorità ima dvije kategorije. La prima classificazione è l'autorità di dominio che rappresenta l'intero sito web. La seconda classificazione è la autorità di pagina that indicates the level of reputation of a data page. Google je prethodno analizirao bodovanje vlasti koristeći scaliju PageRank koji ima vrijednosti od 0 do 10. Ocjena PageRank je trenutno nevažna jer Google ne ažurira više vrijednosti..

Autoritet je dominantna strategija ocjenjivanja. Autoritet dominira izračunavanje performansi aktivnosti u istraživačkim pretraživačkim centrima, u odnosu na konkurenciju. Rezultat pretraživanja je izračunat na temelju kvalitete količine veza u ulazu. Autoritet dominacije je učinkovitiji od kriterija PageRank jer generira bodove od 0 do 100.

Googleov autoritet vizualizacije temelji se na različitim faktorima. Google pruža više bodova od autoriteta, a web site funkcionira učinkovito i na mobilnim uređajima koji se nalaze na računalu. Google poboljšava svoju nadležnost da svoje veze u ulazu imaju veliku količinu i kvalitetu. Le prestazioni tehnike, apel i struktura su također kritičari za povećanje vlasti.

Razmatranje konkurencije

U nekim slučajevima SEO, autoritet nije važan. Jedna primjedba je da koristite jednu ključnu riječ i nicchia koja nije korištena od drugih mjesta. Međutim, un'azienda treba imati visoku razinu ovlasti kada upotrebljava ključnu riječ visoko iskoristiti od konkurenata u motori di ricerca.

Autorità senza rilevanza

Nije lako stupiti u vezu s jednom stranicom nadležnog tijela. Ovo je zato što stranica ne koncentrira na argument o određenom području. La mancanza di parole chiave nicchia čini teško za korisnike da pronađu mjesto u Google pretraživanju.

Vrijednost publike

Postoje web stranice izdavača koji imaju visoku razinu ugleda. La notevole reputazione poboljšala je popis pretraživanja ovih stranica, primjerice Forbes.com, TechCrunch i HuffingtonPost.com. Ova su mjesta visoka vidljivost, iako objavljuju informacije o različitim temama. Gliitori su razvili jedinstvenu internetsku marku koja ima anautorità significativa. Jednostavna svrha ove stranice je da se klasificiraju u najboljim rezultatima Google pretraživanja.

Conclusione

Važnost i autoritet moraju se koristiti zajedno kako bi se osigurala učinkovita SEO kampanja. Međutim, u početnim fazama procesa SEO-a, važno je porterirati veći naglasak na pertinenzu. Ovo je zato što autoritet postaje važan ako korisnici web mjesta mogu staviti sadržaj na web mjesto Source .

November 29, 2017