Back to Question Center
0

Izgradnja prisutnosti na Twitteru s Semaltom

1 answers:

Želite li izgraditi prisutnost na društvenim medijima, posebice na Twitteru? Čvrsta temelja zasigurno bi trebala puno vremena i truda, ali Twitter je izuzetna i nevjerojatna platforma koja bi to omogućila. Možete utvrditi svoju robnu marku ili povećati broj prikaza tako da na Twitteru dobijete sve više veza i sljedbenika. U ovom postu, Artem Abgarian, Voditelj menadžera višeg menadžera , govori vam kako započeti s Twitter marketingom.

Ispunite svoj profil

Prva stvar koju trebate učiniti jest dovršiti vaš Twitter profil. Dopustite mi da vam kažem da je ovo prvi korak za stvaranje robne marke i pustiti svijet da zna o vašoj prisutnosti na mreži i društvenim medijima. Uvijek imajte na umu da Twitter korisnicima omogućuje povezivanje svojih profila, pa je to zlatna prilika da dodate vezu web-lokacije ili partnerske programske veze u svom profilu kako bi vas korisnici mogli bolje prepoznati. Osim toga, trebali biste dodati sliku u profilu profesionalnog izgleda kako bi korisnici mogli shvatiti tko ste.

Povežite se s ljudima u vašem niši

Nakon što dovršite svoj profil, sljedeći korak je povezivanje s ljudima u vašoj industriji ili niši. Da biste pronašli tko je vezan uz vašu industriju ili polje, trebali biste pogledati analitiku usluge Twitter i kliknuti gumb Sljedbenici kako biste pogledali popis tih osoba. Osim toga, ručno možete tražiti ljude na rezultatima pretraživanja na usluzi Twitter i provjeriti njihove profile prije povezivanja s njima..Jednostavan način povezivanja s utjecajima je njihova označavanja u svom tweetu gotovo svakodnevno. Trebali biste postaviti nekoliko pitanja i pokušati svoje najbolje privući više i više ljudi kako bi se oni pojavili i odgovorili na vaša pitanja.

Odredite najbolje vrijeme za Tweet

Na temelju niša i lokacija vaših sljedbenika, možete odrediti najbolje vrijeme za tweete. Pokušajte upotrijebiti nekoliko Twitter alata kako biste to omogućili. Na primjer, Twittersphere je dobar alat koji vam obećava pružiti vam potrebne informacije o tome kada su vaši sljedbenici online i što je najbolje vrijeme za tweete.

Podijelite vrijedni sadržaj

Twitter nam pruža mnogo opcija i ideja za dijeljenje sadržaja. Možete im se pridonositi povećanju broja prikaza. Vrlo je važno dijeliti vrijedni sadržaj i dopustiti sljedbenicima da pročitaju i šire vaš sadržaj. Komunicirajte s njima jednom dnevno i odgovorite na njihova pitanja, na temelju sadržaja koji ste imali na Twitteru.

Sudjelujte na Twitteru

Twitter chat je mogućnost komuniciranja s drugima i organiziranje vaših stvari. Trebali biste imati koristi od toga i povećati svoj broj sljedbenika. TweetReports je izvrstan i slobodan za korištenje Twitter chat opciju koja vam pomaže sudjelovati u društvenim medijima razgovora. Popis možete proširiti ili suziti samo da biste komunicirali sa svojim sljedbenicima i pokušali ih učiniti svojim obožavateljima.

S obzirom na gore navedeno, možete dobiti puno sljedbenika s Twittera i povećati svoju svijest o robnoj marki u velikoj mjeri Source .

November 29, 2017