Back to Question Center
0

Izgradnja snažnije svijesti o robnoj marki pomoću pet SEM strategija iz Semalta

1 answers:

Vlasnici tvrtki trebali bi shvatiti da SEM ili SEO strategije nisu fleksibilne i neće vas pojačati svijest o robnoj marki. Razlog je to što se algoritmi za pretraživanje uvijek mijenjaju. Kako se ove promjene odvijaju, poslovni bi trebao iskoristiti svaku priliku - replica passports for sale. To je jedini način na koji će ROI tvrtke pobijediti. Sljedeći je postupak u pet koraka koji su opisali Igor Gamanenko, menadžer uspjeha korisnika Semalt , uz pomoć kojih se može poboljšati lokalna SEO usluga.

1. 54% javnosti za kupovinu Amerikanaca prebacilo se s korištenjem telefonskih imenika za pregledavanje interneta i obavljanje lokalnih pretraživanja proizvoda ili usluga. Stoga, znači da lokalni klijenti čine okosnicu poslovanja i vlasnici bi se trebali nastojati zadovoljiti svoje interese ako žele preživjeti industriju. Primjer takvog su tvrtke Parsons Behle i Latimer iz Utah, koja ažurira svoje klijente o najnovijim vijestima ili lokalnim zakonima koji bi mogli utjecati na njih putem svoje web stranice. Oni ovise o SEM-u da privuče promet na svoje web stranice, a time i dobit na njihovu web stranicu.

2. Veze i citati koji potječu s lokaliziranih web lokacija dodaju kao vrijedne resurse kampanje za svijest o brandu tvrtke. Oni poboljšavaju organsku prisutnost, kao i promet upućivanja iz lokalnog SEO. Važno je napomenuti da su veze i navodi među najvišim signalima za Googleov algoritam pretraživanja. Preporuke djeluju kao glasovi povjerenja koji tvrtke daju poticaj u SEO rezultat kredibiliteta ona dobiva..

3. Ostanite na vrhu vaših PPC napora. Prilično je uobičajeno pronaći poduzetnika koji misle da mogu sa sigurnošću stvoriti PPC kampanju i odmah očekivati ​​rezultate. Google AdWords najveće je lokalno tržište oglasa, a za one koji žele vidjeti bilo kakav povrat ulaganja, oni moraju biti stručnjaci na tom polju. Pokretanje kampanje "plati po kliku" zahtijeva doživljaj i razumijevanje ako netko očekuje da će se ispravno prikazati robna marka. Čini se da je in-house marketing pomaže uštedjeti novac, ali vlasnici tvrtki trebaju zaposliti profesionalca za PPC jer je to najbolja opcija u dugom roku.

4. Slike su dobre, ali slike su još bolje. Lako je prepoznati prepoznavanje robne marke pomoću izjave ljudi koji su prije radili s tvrtkom ili infografika koja opisuje što tvrtka predstavlja. Međutim, videozapisi to obično ostvaruju učinkovitije. Pa ipak, treba zapamtiti da u videozapis sadrži videozapis kao takav recept, besplatan financijski savjet ili prijedlog o tome kako dobiti popustni kupon na web-lokaciji. Inače, videozapis neće imati onoliko utjecaja koliko se očekivalo. Google je uložio mnogo na YouTube kanal, a to se događa tako da je prilično popularno mjesto za tvrtke koje žele zgrabiti značajan dio tržišta lokalnog pretraživanja.

5. Tržište milenijima. Trenutno se procjenjuje na 86 milijuna tisućljeća, što znači da je to profitabilna niša. Ako im brand ne dopire do njih putem svojih omiljenih mobilnih aplikacija, postoji velika vjerojatnost da ona ne dolazi u grupu. Do 2018. lokalno ciljani mobilni oglasi zauzimaju više od polovice ukupne potrošnje na oglase.

Najbolja strategija je da se oslonite na lokalne SEO usluge i pet koraka navedenih u ovom postu pomoći će postići to i poboljšati ROI poslovanja .

November 29, 2017