Back to Question Center
0

Kako da biste dobili bolji promet pomoću sedam SEO SEO Savjeti iz Semalt

1 answers:

Twitter je sklopio ugovor s Googleom koji je 140 sličica tweeta više pretraživao online. Kasnije, Twitter je Googleu pružio puni pristup svim svojim tweetovima, obično poznatim pod nazivom "Firehose". Google uglavnom stavlja vrijednost na društvenu ovlast i broj sljedbenika kao glavni prioritet i odabire što indeksira. Kao rezultat toga, važno je imati značajnu prisutnost na Twitteru i optimiziranje je neophodno. U tom smislu, Jack Miller, voditelj menadžera višeg menadžera Semalt , predstavlja sljedeće twitter savjete koji se odnose na marketing:

Umjetnost ključnih riječi

Uvijek održavajte dosljednost pomoću sličnih ključnih riječi koje će se pojaviti na web stranici - network setup companies. Hashtags poboljšava pretraživanje i pomaže ljudima usmjeriti sadržaj. Uključivanje ključnih riječi u neke od hashtagova stoga bi bilo korisno kada korisnici pretražuju određene teme. Nemojte pretjerano upotrebljavati hashtagove na jednom tweetu jer bi moglo izgledati neželjeno i odbaciti potencijalne sljedbenike. Pazite da analizirate hashtagove koji imaju najviše angažmana, voli ili retweets te ih upotrijebite za optimizaciju profila. Analize usluge Twitter pomažu odrediti što je najbolje za poslovanje. Pobrinite se da cvrkut ima puno detaljan podatak u njemu i nekoliko vrsta medija koji mogu sadržavati 140 znakova.

Optimizirajte profil za SEO

Pobrinite se da optimizacija vašeg profila osigurava njegovu pretraživost. Kada korisnici upotrebljavaju brojeve u korisničkim imenima ili ručkama, mogu negativno utjecati na dva elementa profila tvrtke, jer će ih Google tretirati kao neželjenu poštu.

Promjena ručki ili korisničkog imena relativno je jednostavna..Međutim, stručnjaci to ne savjetuju jer zbunjuje korisnike otkako se oznaka za potvrdu ide zajedno s imenom. Oznake verifikacije temelje se na korisnicima koji se oslanjaju da informiraju hoće li profil sadržavati ispravne i potvrđene informacije o poslovnim subjektima ili javnim osobama.

Napravite uvod

Google također čini točku da indeksira bio prikazan na Twitter profilu. Bio informira ljude što očekivati ​​od tweeta koji dolaze iz tog profila. U 160 znakova, jednostavnost i preciznost su vaši najbolji saveznici. Prezentirajte najvažnije aspekte na privlačan način i ne zaboravite uključiti stručnu razinu. Ako postoje drugi twitter računi, uključite isti na sve kako biste osigurali glatki prijelaz za korisnike.

Podesite fotografiju profila

Prije slanja fotografija svakako prilagodite naziv datoteke. Nekoliko savjeta o tome kako bi se osiguralo da sadrži relevantne ključne riječi ili odvojite ključne riječi pomoću crtica koje olakšavaju indeksiranje pomoću tražilice .

Poveznica na internetsku stranicu

Kao i svaka SEO kampanja , mora postojati poziv na akciju za posjetitelja, što je ono što je uključena web stranica veza na Twitteru. Odredite koji od web stranica je najrelevantniji za informacije koje se nalaze na profilu i gdje bi netko želio poslati svoje sljedbenike. Međusobno povezivanje generira više prometa i povećava vjerodostojnost.

Ponovno slanje

Retweetovi pomažu povećanju prometa, tako da možete slobodno zatražiti dijeljenje. Da biste napravili mjesta za retweet, napišite kraća ažuriranja jer omogućava ljudima da uključe komentare ili spominju druge osobe prilikom ponovnog uspostavljanja

Uključi društvene profile u rezultate pretraživanja

Pazite da odredite koja je od društvenih profila u vlasništvu najpoželjnija i sadrži kod za označavanje web mjesta.

November 29, 2017