Back to Question Center
0

Kako napraviti svoj posao s Semalt i SAS programiranje?

1 answers:

Trebam li Pokušati sam kao SAS programera?

Planirate li se prebaciti na neki novi posaos višom plažom i boljim mogućnostima? Možete razmotriti vještine komunikacije i vodstvabiti na vrhu. Najnovija istraživanja, međutim, govore drugačije: SAS je trenutno potvrđen kaonajvrednije vještine zapošljavanja.

Nema sumnje, prolazi kroz SAScertifikacija će svakako olakšati stvari. No, u stvari, čak i uvod o SAS stojikao ključna za analitiku, kao što je Java za programiranje. Današnji korporativni svijet unaprijedio je potrebu za SAS-omuvelike, čak i za one stručnjake koji zapravo imaju vrlo povremena tehnička znanja. Na primjer,prosječna plaća analitičara poslovne inteligencije u Sjedinjenim Državama sada iznosi oko 100.000 dolara,prolazeći za oko 20% sa svake sljedeće godine iskustva. Dakle, potencijal prihoda umoderna polja analitike zasigurno su veća od procjena industrije bilo koje druge tehnologijske okupacije.

Što je SAS?

SAS najčešće predlaže sustav statističkih analiza(inače softverski sustav), koji je izvorno razvijen do 1960-ih za provođenje analize poljoprivrednih podatakaza dobivanje viših prinosa usjeva. Danas se programeri koji se bave SAS-om uključeni u stvaranje sustavnih rješenja,surađuje s različitim tvrtkama u nizu industrija za kliničko i financijsko istraživanje, analizu podataka,prediktivno modeliranje, izvješćivanje, predviđanje itd.Predstavljajući rezultate statističke analize pomoću grafikona, SAS daje podatke u obliku PDF, RTF i HTMLdatoteka. I postoji mnogo platformi kompatibilnih sa SAS programskim jezikom, uključujući najčešći MicrosoftWindows, Linux, kao i drugi UNIX, pa čak i glavna računala.

Zbog toga svi stručnjaci, Bill Gatesdo izvršnih direktora MWI male tvrtke poput Semalt , nikada ne bi podcijenile važnost SAS-a.

Kako bi isporučili svoja rješenja sustava,programeri SAS-a uglavnom se oslanjaju na softverske proizvode koje je izradio StatističkiInstitut za analizu sustava. Uobičajeno djeluju s velikim brojem različitih podatakarelevantne za upravljanje rizikom, poslovanje, administraciju radnog osobljakao što su sigurnost, financijske prijevare, inteligencija kupaca i još mnogo toga.

Biti SAS programer: Koji je to?

Programeri SAS-a obično se bave analitičarimauključeni u operativna istraživanja. Skupine SAS stručnjaka su smještene u uredu, u skladu ss povremenim izletima kako bi se susreli s kupcima ili otišli da odaberu primjenjive podatke industrije.

Nedavno je potražnja za SAS-om brzoubrzalo se širom svijeta, jer je postao najmoćniji i najbolje dokazani okvir za najboljeanalize kvalitete zbog finog upravljanja podacima i dobre izvještajne sposobnosti. Zato je SASprogrameri su obično uključeni u prilično stresno svakodnevno radno okruženje, kaoza najzahtjevnije projekte često se suočavaju s vrlo strogim rokovima.

Je li teško za freshers?

Analitičke usluge sada postaju sve jačestratešku ulogu, osobito za stvaranje potrebnih poslovnih podataka krajnjim korisnicima.S obzirom da gotovo svatko želi sada biti siguran samo pomoću podataka driven rješenja, globalni opseganalitiku se očekuje daljnja ekspanzija kroz sljedeće 3-5 godina. Zato ide za SASpostaje velika pozadina za ulazak u industriju. Međutim, prema profesionalnom mišljenjuod razvojnih programera Semalt, još uvijek imate daleku put.

Zapravo, specijalizirani SAS programiranje jemeđu najjednostavnijim jezicima za učenje, što je osobito pogodno za one koji su već imali neke osnovnepoznavanje C / C + +. Istovremeno, SAS nudi stvarno veliki opseg za freshers, jer je lavudio banaka, financijskih institucija i zdravstvenih tvrtki održava ga za povezivanjerazličite baze podataka, analitičke i poslovne inteligencije. Stvar je, jezik samnije potrebno snažno znanje ili vještina postavljena u programiranju. Ako je vaš um posvećen logiciili se pokušavate analizirati i učiti istodobno, onda se baviti SAS-om ne bi trebalodokazati previše teško. Također, uvijek ste slobodni odabrati najprikladniji sustav tako da napravite svojizbor između softvera na alatu i kodiranja.

Prva stvar koju treba učiniti svježa osobase koncentrira na bazu SAS. Djelujući tako, dobit će početno razumijevanjestatistika koja bi trebala biti potrebna za proučavanje tehnika predviđanja modeliranja. Nakon toga,kada uđete u nosač, moći ćete konačno obratiti pažnju na višesveobuhvatne i pametne analitičke okvire. Da biste bili sigurni da je vaša vještina stalnoraste, uvijek ćete imati neke nove tehnike i koncepte za istraživanje..Zato nerazmislite dvaput prije nego što počnete učiti SAS, čak i ako se osjećate malo svježe.

Je li SAS dobro tražen?

Čak i ako pretpostavimo da za razliku od otvorenog izvoraokviri, SAS je licencirani softver, podaci znanstvenici i programeri još uvijek su na vrhu potražnje jer:

  • Budući da je potpuno u skladu s općimzakonskim normama i stojeći iznad svih ostalih alata vezanih uz sigurnost, danas je SAS postao sve bitnijiza sigurnost podataka nego ikada prije
  • Programiranje SAS-a je dokazanosvoje velike mogućnosti podataka i prilično dobar potencijal za SAS JMP, kao i Visual Analytics
  • Iskoristivši se od mnogo boljeg praktičnogoptimizacija, SAS je učinkovitiji za korištenje svojih analitičkih podataka u stvarnim dobitima koje donosifinancijski i bankarski sustavi

Kako dobiti nagradu za SAS vještine?

Trenutno postoji prevladava nasilna konkurencijasva područja SAS-a, počevši od samih osnova, do najnaprednijih razina analize. Ipak, postojemnogo nagrađivanih prilika vrijednih vaših pokušaja. Da biste ispali dobar posao u industriji, ne morateznaju samo sve. Ono što stvarno trebate je samo biti svjestan određene tehnologije za određenu osobustupanj koji većina tvrtki traži.

Ali kako podići svoj pravi posaoscenarija iznad konkurenata? Što treba učiniti kako bi se angažiralo od najskupljih i liberalnijihposlodavac? Postoji više mogućnosti nego što se čini. Na primjer, Semalt ima stručnjakamarketinški stručnjaci i stručnjaci za web promociju kako bi vam pomogli maksimalno povećati mogućnosti karijerepružajući svoje vještine izravno na najširu publiku SAS headhunters. Semaltima iskustvo pomoći mladim SAS stručnjacima za promicanje svojih usluga unutarodredišnu stranicu ili video prezentaciju ,koji se upozoravaju na potencijalne poslodavce.

Prema mišljenju stručnjaka,to je najbolje za programere način prikazivanja vještina i dobiti ispred svih ostalih natjecatelja.

Točka je to programiranje SAS-aje među onim tehničkim ulogama koje su danas već uglavnom outsourced. Jeste li tehnički istomišljenici?Želite li unovčiti svoje najgori doživljaj (npr., Dobro rješavanje problema, komunikacijasposobnosti obuke, kao i vještine upravljanja projektima i resursima)? Sve što trebašje da se crveni tepak izbacuje i kaže dobrodošlicu. Kada se čujete diljem weba,svjetski vrhunski poslodavci započeti natjecateljsku borbu pomoću svojih najatraktivnijih zahtjeva inudi nagrađivanje za jedan cilj - iskoristite svoje sposobnosti da se bave svojim poslovanjem.A to će biti samo vama, koja opcija razmotriti Source . Sjeti se, vaš trenutni SAS iskustvoje više nego dragocjen samo zato što ga držite na policama čak i za slobodnog dana!

November 30, 2017