Back to Question Center
0

Kako spriječiti promet neželjene pošte pomoću filtara za Google Analytics? - Semalt otkriva odgovor

1 answers:

Možda nismo svi mogli uništiti promet neželjene pošte pomoću filtara Google Analyticsa. Postoje šanse da će se to dogoditi svatko kao spameri igrati s puno mjesta na dnevnoj bazi. Oni su opasni za vaše poslovanje i mogu uništiti vašu reputaciju na internetu. Drugi problem je taj promet duha, a neželjena pošta ne daje vam točne rezultate u smislu prometa web stranica - grey fascinator hat. Uvijek vam pružaju uvid u veliku stopu napuštanja početne stranice, što vam znači da svakodnevno primate više i više prikaza. Važno je da primimo samo nekoliko prikaza dnevno, osiguravajući njihovu kvalitetu. Nasuprot tome, web-lokacije koje imaju puno prikaza i manje vrijedne stope napuštanja početne stranice možda neće generirati puno potencijalnih klijenata. Ako ste jedan od njih, morate promijeniti svoje strategije i izgraditi trustable online prisutnost. Čak i kada znate da su spameri, ne biste se trebali raspravljati s njima i stvoriti neke filtre da ih se riješite u velikoj mjeri.

Srećom, dostupne su neke tehnike i metode za uklanjanje neželjenih poruka pomoću Google Analyticsa. Možete stvoriti filtre i riješiti mnoge vaše probleme na internetu.

Najbolji stručnjak iz Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, pogledajte ovdje neke od osnovnih stvari koje biste trebali imati na umu:

Stvaranje novih prikaza

Dobro je stvoriti cijeli novi vlasnički pregled prije nego što prilagodite postavke na Google Analytics računu..Trebali biste stvoriti nove, netaknute filtre u velikom broju i razbiti stvari u segmente. U početku će taj postupak potrajati neko vrijeme, ali vam može pomoći pripremiti izvješća o kvaliteti. Trebali biste se kretati do odjeljka Administrator vašeg Google Analytics računa i podesiti postavku prikaza. Ovdje biste trebali stvoriti različite poglede i različite filtre i povezati ih jedan s drugim.

Postavljanje sveobuhvatnog filtra

Možete podesiti veliki broj filtara na temelju vaših zahtjeva. Ako imate određene nejasnoće o tome kako izraditi filtre, preporučujemo da provjerite Googleove savjete dostupne na internetu, ali nekoliko stvari koje trebaju vašu bržu pažnju uključuju valjane nazive računala, izvore kampanje, postavke jezika i više.

Logička imena računala

Ne bi bilo pogrešno reći da sve vaše web stranice prometa moraju proći kroz host imena i poslužitelje kako bi se osiguralo da kvaliteta nije ugrožena. Informacije su dostupne u vašem Google Analyticsu. Valjani naziv hosta je legitiman naziv koji je povezan s vašom web lokacijom i može filtrirati tražilice rezultate na temelju vaših postavki. Ako ste umorni od visoke stope napuštanja početne stranice, možete pokušati smanjiti stopu napuštanja početne stranice vaše web-lokacije. Ali uvijek biste trebali biti sigurni da se ne zarobljate lažnim nazivom računala jer može uništiti vašu web-lokaciju.

Izvori kampanje

Morate imati predodžbu o tome gdje dolazi promet od vaše web stranice. Stvaranjem filtara možete saznati izvore prometa i dobiti informacije o IP adresama.

Postavke jezika

Veliki broj neželjenih pošiljatelja i hakeri iskorištavaju vašu web-lokaciju i njezine postavke slanjem lažnog prometa. Osim toga, preuzimaju se jezične postavke, a filtri u velikoj mjeri poremeti. Najbolji način da ih se riješite jest praćenje izvedbe vaše web stranice svaki dan. Treba paziti na broj prikaza koji ste primili i kako poboljšati stopu napuštanja početne stranice.

November 29, 2017