Back to Question Center
0

Korak po korak Smjernice Iz Semalt Na Kako postaviti Facebook Instant Članci za WordPress

1 answers:

Jeste li već čuli nešto o Facebook Instant člancima? Ako je vaš odgovor "ne", Jack Miller, Semalt viši menadžer za uspjeh potrošača, prosvjetit će vas o tom pitanju.

Instant članak je posebna vrsta HTML dokumenta koji se brzo učita u Facebooku. To vam daje priliku da pričate svoje priče i podijelite svoje prilagodljive članke koji se brzo prikazuju na mobilnim uređajima. Ako ste novi u ovoj značajci društvenih medija, recite da dolazi s dosta interaktivnih funkcija i prilagođenih stilova. Možete odabrati bilo što i instalirati najprikladnije dodatke kako biste povećali broj prikaza vaših web stranica - really cheap vps hosting. Izrada trenutačnih članaka nikada neće stvoriti slične Facebook postove za vas. To je drugačiji alat kojim se povećava broj dionica, likova i komentara vašeg članka na Facebooku. Morate imati na umu nekoliko stvari koje su navedene u nastavku.

Potrebne promjene

Neke od potrebnih stvari koje su vam potrebne za postavljanje Facebookovih članaka trenutačnih članaka na vašoj web stranici usluge WordPress su stranica društvenih medija ili dva s puno voli, Facebook aplikacije za stranice i deset svježe napisanih članaka. Štoviše, trebali biste instalirati plugin za Instant Članke za WordPress i aktivirati je što je prije moguće.

Prijavljivanje za Facebook Instant Članci

Prije nego što planirate promociju svojih društvenih medija u društvenim medijima, prvi korak je da posjetite Facebook Instant Članci i prijavite se na račun. Ovdje biste morali unijeti odgovarajuće pojedinosti, kao i tajno pitanje i kôd da biste započeli.To je važno zapamtiti one detalje, inače ne možete dobiti željene rezultate.Isto tako, Facebook ne bi aktivirali vaš račun i ne možete početi raditi.Nakon što ste se prijavili i instalirali dodatak, sljedeći je korak da ga aktivirate tako da otvorite opciju Postavke i zalijepite tajni kôd u odjeljak zaglavlja. Istodobno ne zaboravite umetnuti RSS feedove Instant članaka na svoju web stranicu. generirati puno prikaza i pretplatnika za WordPress web stranicu. Instaliranje i aktiviranje je vrlo jednostavno, a dodatak će generirati instant članke, kao i njihove feedove za vaš site u roku od sekunde.

Izradite Facebook aplikaciju za svoju stranicu

Prije nego što stvorite Facebook aplikaciju za svoju stranicu, prva stvar koju trebate učiniti je posjetiti web stranicu Facebooka za razvojne programere. Ovdje biste morali kliknuti izbornik Mojim aplikacijama i otvoriti profil kako biste prilagodili njegovu sliku. Ne morate se brinuti ako vidite skočne prozore jer nestaju kad vam Facebook omogućava stvaranje vlastite aplikacije.

Pošaljite Vaš Instant Članci Feed za pregled

Vrlo je važno da pošaljete svoje instant članke feeda kako biste pregledali. Prije toga trebali biste se pobrinuti da barem deset dobro napisanih članaka budu spremni za objavljivanje i dijeljenje u feedu Instant Članci. U slučaju da niste napisali te članke, morate ih napisati što je ranije moguće. Kada budete sigurni da su članci dobro napisani i lijepo uređeni, trebali biste biti spremni poslati ih na Facebook za pregled.

Facebook i ostale web stranice društvenih medija zahtijevaju da korisnici instaliraju feed Instant članke koji odgovaraju njihovim specifikacijama, uvjetima i uvjetima. Možete zaraditi samo ako ste na web-lokaciju instalirali relevantne dodatke i teme.

November 29, 2017